Wybacz, ale nie przejmuję się tym co napiszą w necie (inaczej kibicowałbym nieistniejącemu klubowi, bo przecież 'nie ma Odry, jest Oderka!!!'). Jestem pewien, że gdyby inne kluby były w podobnej sytuacji, to by też tak zrobiły i optyka ich kibiców była by inna, tym bardziej, że to kompletnie nic nieprzyzwoitego. W ogóle dziwią mnie te wyrzuty sumienia, od kiedy to jesteśmy takim wzorem cnót? Mam przypomnieć wiele wpisów z forum, które sugerowały, że jeśli będziemy grali z Polonią i będzie miała szanse na utrzymanie, to mamy odpuścić? Zresztą prawdopodobnie Polonia będzie grała z nami już jako oficjalny spadkowicz, Kotwica też ma małe szanse, także to nie my rozdajemy karty na dole tabeli.zestan pisze:W końcówce sezonu Odra gra z drużynami walczącymi o utrzymanie : Olimpia, Kotwica, Polonia B. Jak myślisz , jakie wpisy pojawią się w necie po sugerowanych przez Ciebie wynikach ? Po co Odrze ten smród ?
Dobra, koniec, bo nam trochę ten temat przysłonił ten ważniejszy, czyli jutrzejszy awans. Ja już kupiłem szampana.;)