Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2020/2021. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
26Też słyszałem plotki, że do nas :D
Co zabawne, było dokładnie odwrotnie. No, ale ponoć w piłce uchodzą takie numery po których ja jako pracodawca nie mógłbym spojrzeć w lustro.mahavishnuu pisze: wtorek, 28 lipca 2020, 9:23 Poza tym ten numer, który wykręcił nam ostatnio, gdy miał przychodzić za Rumaka.
Myślę, że M.Gancarczyk może być odpowiedzią na odejście Janasika i będzie brany pod uwagę jako boczny obrońca.respest pisze: wtorek, 28 lipca 2020, 9:10 Wole jego niż np Błanika, choć liczyłbym na większe wzmocnienie na skrzydle.
Podaję wersję ze spotkania z Rumakiem, Motałą, Wójcikiem i Gitlarem. Mocno mnie to wtedy zbulwersowało. W takim razie ktoś tu mocno kręci. Nie wnikam kto, bo nie można tego wiarygodnie rozstrzygnąć. Pewne jest jedno - Gancarczyk wiosną grał dennie.
Też byłem na tym spotkaniu i pamiętam jak Motała o tym opowiadał zbulwersowany. Jak było naprawdę ? Po tym co ta dwójka odjebała w Opolu chyba jednak stanę po stronie Garnka. Może u Didiego zacznie grać na miarę swoich możliwości, bo takie napewno posiada.mahavishnuu pisze: wtorek, 28 lipca 2020, 9:43Podaję wersję ze spotkania z Rumakiem, Motałą, Wójcikiem i Gitlarem. Mocno mnie to wtedy zbulwersowało. W takim razie ktoś tu mocno kręci. Nie wnikam kto, bo nie można tego wiarygodnie rozstrzygnąć. Pewne jest jedno - Gancarczyk wiosną grał dennie.
Niekoniecznie. Terminarz Ekstraklasy został wczoraj podany, a nie znany jest jeszcze 3 beniaminek.
Spada tylko jedna drużyna i chcesz żeby nią była akurat Odra?kornik pisze: wtorek, 28 lipca 2020, 11:12 Ja bym jeszcze ściągnął Rafała Brusiło oraz Dawida Wolnego.
A po co nam oni? Dawid Wolny nie zawsze był podstawowym zawodnikiem 2-ligowego klubu, a Brusiło już też chyba swe najlepsze lata ma za sobą.kornik pisze: wtorek, 28 lipca 2020, 11:12 Ja bym jeszcze ściągnął Rafała Brusiło oraz Dawida Wolnego.
Przymierzany jest do Odry.