Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2020/2021. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

37
mahavishnuu pisze: wtorek, 28 lipca 2020, 9:43
LooZ^ pisze: wtorek, 28 lipca 2020, 9:30 Co zabawne, było dokładnie odwrotnie.
Podaję wersję ze spotkania z Rumakiem, Motałą, Wójcikiem i Gitlarem. Mocno mnie to wtedy zbulwersowało. W takim razie ktoś tu mocno kręci. Nie wnikam kto, bo nie można tego wiarygodnie rozstrzygnąć. Pewne jest jedno - Gancarczyk wiosną grał dennie.
Też byłem na tym spotkaniu i pamiętam jak Motała o tym opowiadał zbulwersowany. Jak było naprawdę ? Po tym co ta dwójka odjebała w Opolu chyba jednak stanę po stronie Garnka. Może u Didiego zacznie grać na miarę swoich możliwości, bo takie napewno posiada.

Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2020/2021. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

39
Dobrze by było żeby Trojak został. Już nawet nie chodzi mi o to, że jest nie do zastąpienia, ale dobry grajek, a w obecnych okolicznościach wygranym początku sezonu będzie ten, kto dokona najmniejszej rewolucji w składzie. Wolałbym istotniejsze zmiany w składzie robić w zimie, a nie teraz.
Tychy podjęły niezłą ofensywę transferową - zgarnęły m.in. Biela (myślę, że było wielu chętnych), jestem pewien że w kontekście pozycji Trojaka rozmawiają również z innymi piłkarzami.
Jeszcze niech zostanie Piech i nie będzie tragedii z odejściami, chociaż Janasik odbije nam się dużą czkawką. Pytania kluczowe, to kto przyjdzie?

W kontekście tego szalonego początku, marzy mi się żebyśmy trafili Koronę w pierwszych kolejkach. Jak okrzepną różnie może być, a na początku będą pewnie zbierać oklep.