Najpierw musimy się utrzymać.kornik pisze: czwartek, 14 lutego 2019, 19:39 Jak ten klub ma w ciagu 2-3 lat awansować do ekstraklasy to nie wiem.Chyba bedziemy taką Gieksą która przez 12 lat siedzi w tej 1 lidze.
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2018/19. Runda wiosenna. Spekulacje, transfery
302W sumie zabawne. Bardzo antypatyczna Pani Policjantka (nie pozdrawiam) poinformowała mnie, że Pan Juszczyk zgłosił, że "atakuje go od rana na facebooku".
Tak. De facto potwierdził mi to nawet Prezes Wójcik.
Spójrzmy.
Tak. De facto potwierdził mi to nawet Prezes Wójcik.
Spójrzmy.
Nie bardzo rozumiem. Wczoraj ktoś z klubu napisał, że wysłanie pracownika na obóz z piłkarzami jest za drogie i klubu na to nie stać. Dzisiaj klub chwali się, że w 2018 zarobił 2mln pln więcej. Nie bardzo rozumiem.
Jaki budżet musi mieć klub, aby klub było "stać" na to? 10mln? 50mln? Czemu kluby z dużo mniejszymi budżetami (i lepszą pozycją sportową swoją drogą) stać żeby wysłać z piłkarzami 2-3 osoby?
Hm..Nie bardzo rozumiem. Byłem na 99% spotkań z Zarządem od roku 2005 i wiele to nie przyniosło. Tak samo gładkie i nic nie mówiące słowa jak wczoraj.
Jeśli klub jest "dobrze zarządzany" i przy wzroście przychodów o 3,8mln w dwa lata (głównie dzięki wpływom miasta i sponsorów ligi), nie znalazły się w tych 4 milionach pieniądze na zabezpieczenie obecności medialnej pracowników klubu na obozach (bo to przecież nie pierwszy taki obóz) to raczej mam inne zdanie na temat tego czym jest dobrze zarządzanie.
Bez odbioru, bo nie bardzo o czym mam dyskutować z nowymi pracownikami klubu którzy większego pojęcia nie mają o czymkolwiek.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
303Organizacja dno. Tak się chwalili ze dzisiaj będzie materiał z wczorajszego spotkania. Jest godzina 22:30 a tu cisza. Dno
304To dlatego, że wszyscy pracownicy zajmujący się mediami są na zgrupowaniu w Turcji.jojo pisze: czwartek, 14 lutego 2019, 21:24 Organizacja dno. Tak się chwalili ze dzisiaj będzie materiał z wczorajszego spotkania. Jest godzina 22:30 a tu cisza. Dno
305o chuj XDDLooZ^ pisze: czwartek, 14 lutego 2019, 20:54 W sumie zabawne. Bardzo antypatyczna Pani Policjantka (nie pozdrawiam) poinformowała mnie, że Pan Juszczyk zgłosił, że "atakuje go od rana na facebooku".
i co, przyjechali na fejsbuka?
no nic. Mój entuzjazm związany z przyjściem rumaka zjechał do poziomu zero i wręcz szoruje po dnie. Jeśli faktycznie lwia część budżetu jest przepierdalana przez 1 drużynę (a raczej rumak&co) to coś kwestia czasu aż to szambo wybije.
306To w sumie zabawne.
Jest sobie jakiś Pan który jest w tym klubie "od wczoraj" i "zaraz" go tu nie będzie. Rzuca oskarżenia o składanie gróźb karalnych w stronę członka Stowarzyszenia który jest nim nieprzerwanie od 10 lat (a mowa tylko o aktualnym stowarzyszeniu), bo go po prostu zakładał. Nie ma na to dowodów (wbrew temu co pisze), bo ich po prostu mieć nie może, bo żadne groźby nie miały miejsca.
Co robi Zarząd?
Konfrontuje zeznania? Czeka na analizę prawników? Na podjęcie kroków prawnych z oskarżenia cywilnego?
Nie, nie - zapowiada, że "wyciągnie konsekwencje" wobec "skandalicznego zachowania". Oj nieładnie Panowie z Zarządu, nieładnie.
Jest sobie jakiś Pan który jest w tym klubie "od wczoraj" i "zaraz" go tu nie będzie. Rzuca oskarżenia o składanie gróźb karalnych w stronę członka Stowarzyszenia który jest nim nieprzerwanie od 10 lat (a mowa tylko o aktualnym stowarzyszeniu), bo go po prostu zakładał. Nie ma na to dowodów (wbrew temu co pisze), bo ich po prostu mieć nie może, bo żadne groźby nie miały miejsca.
Co robi Zarząd?
Konfrontuje zeznania? Czeka na analizę prawników? Na podjęcie kroków prawnych z oskarżenia cywilnego?
Nie, nie - zapowiada, że "wyciągnie konsekwencje" wobec "skandalicznego zachowania". Oj nieładnie Panowie z Zarządu, nieładnie.
307Nie dość ze ludzi zyczliwych Odrze naprawde jest garstka a frekwencja godna pozalowania, to zarzad jeszcze strzela sobie w stope antagonizujac srodowisko. Brawo.
308LooZ przez Ciebie nie mogę poczytać o spotkaniu z kibicami bo wczoraj zabrałeś za duzo czasu panu dyrektorowi
309No wiesz. W poniedziałki go nie ma, we wtorki przyjeżdża o 12, w piątki wraca do domu o 12, "bo korki". To nie jest łatwo jeszcze znaleźć czas na pracę.
310Miałem właśnie telefon z lokalnego medium na temat "ataku".
Podsumujmy.
- klub nie pisze o 1,5mln z miasta;
- klub nie wrzuca podsumowania spotkania z kibicami;
- klub wrzuca info o "ataku" którego nie było i chętnie dyskutuje o tym z mediami;
- klub nie wrzuca info o ataku na klubowe social media;
Czy wy w ogóle ogarniacie ten absurd?
Podsumujmy.
- klub nie pisze o 1,5mln z miasta;
- klub nie wrzuca podsumowania spotkania z kibicami;
- klub wrzuca info o "ataku" którego nie było i chętnie dyskutuje o tym z mediami;
- klub nie wrzuca info o ataku na klubowe social media;
Czy wy w ogóle ogarniacie ten absurd?
311Mentalnie jesteśmy w 4 lidze, taka niestety prawda.
312https://nto.pl/atak-na-pracownika-odry- ... 1389#sport
https://www.facebook.com/ntopl/posts/2577942512221072
W klubie muszą być z siebie dumni. Odra głównym newsem.
https://www.facebook.com/ntopl/posts/2577942512221072
W klubie muszą być z siebie dumni. Odra głównym newsem.
313no Looz, przynajmniej forum odżyło hehehe
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
314Szkoda, że nie o takie głośne akcje marketingowe mi chodziło...
315łooooo jacieżkurwapierdole co tu się...
jebaniutki ten nasz nowy dyrektor, umie w markieting ( ͡° ͜ʖ ͡°)
316no nie, ale patrz - tyle o to walczyłeś więc jakiś krok do przodu jest ;)LooZ^ pisze: piątek, 15 lutego 2019, 14:08 Szkoda, że nie o takie głośne akcje marketingowe mi chodziło...
"pracuje" ponoć od lipca, przy jego zaangażowaniu i byciu dyrektorem od spraw niczego, raczej nie zdąży do kolejnego lipca popracowaćteo pisze: łooooo jacieżkurwapierdole co tu się...
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
317ciekawe czy Odra dzięki LooZ^ owi wykręci lepsze zasięgi niż Wisła dzięki Miśkowi
chyba jakaś solidna premia dyrektorowi się należy, dożywotni bon na sojowe latte w starbucksie wydaje mi się jak najbardziej na miejscu. Karol ( ͡º ͜ʖ͡º)
chyba jakaś solidna premia dyrektorowi się należy, dożywotni bon na sojowe latte w starbucksie wydaje mi się jak najbardziej na miejscu. Karol ( ͡º ͜ʖ͡º)
318Ktoś tu ma serio jakieś poważne problemy.
"Ponad 2 intensywne godziny merytorycznej, intensywnej dyskusji w pigułce. Dziękujemy za obecność podczas historycznego - pierwszego otwartego, dedykowanego spotkania Zarządu i Dyrekcji Odry Opole z Kibicami Niebiesko-Czerwonych! 🔵🔴"
historycznego?
pierwszego?
To te dziesiątki spotkań z zarządem na których byłem przez 24 lata swojej kibicowskiej obecności przy Oleskiej to czym były?
"Ponad 2 intensywne godziny merytorycznej, intensywnej dyskusji w pigułce. Dziękujemy za obecność podczas historycznego - pierwszego otwartego, dedykowanego spotkania Zarządu i Dyrekcji Odry Opole z Kibicami Niebiesko-Czerwonych! 🔵🔴"
historycznego?
pierwszego?
To te dziesiątki spotkań z zarządem na których byłem przez 24 lata swojej kibicowskiej obecności przy Oleskiej to czym były?
320Dwie rzeczy rzuciły mi się w oczy jak to czytałem.
1. Dyrektor marketingu chwali się... wzrostem wydatków na marketing!:) W każdej normalnej firmie taką osobę rozlicza się za efekty - czyli ile osiąga i jakim kosztem to robi (gdyby pan Damian to czytał: im mniej, tym lepiej).
2. Wójcik żali się, że Raków podbierał sponsorów, których już prawie mieliśmy. W wolnym tłumaczeniu: Raków ma bardziej efektywny i po prostu lepszy zarząd. Bo przypominam, że Raków jest w tej samej lidze co my.
Założę się, że w klubie nie mają sobie nic do zarzucenia w tym zakresie, tylko naprawdę uważają, że się pochwalili. Ten klub potrzebuje SSA i wymiany kadr jak tlenu.
Aż się nakręciłem na kolejne spotkanie (piszą że się odbędą!). Jeżeli tylko odbędzie się w jakiś weekend - przyjadę. A jeżeli nie, przygotuję listę pytań i poproszę jakiegoś znajomego żeby w moim imieniu je zadał.
1. Dyrektor marketingu chwali się... wzrostem wydatków na marketing!:) W każdej normalnej firmie taką osobę rozlicza się za efekty - czyli ile osiąga i jakim kosztem to robi (gdyby pan Damian to czytał: im mniej, tym lepiej).
2. Wójcik żali się, że Raków podbierał sponsorów, których już prawie mieliśmy. W wolnym tłumaczeniu: Raków ma bardziej efektywny i po prostu lepszy zarząd. Bo przypominam, że Raków jest w tej samej lidze co my.
Założę się, że w klubie nie mają sobie nic do zarzucenia w tym zakresie, tylko naprawdę uważają, że się pochwalili. Ten klub potrzebuje SSA i wymiany kadr jak tlenu.
Aż się nakręciłem na kolejne spotkanie (piszą że się odbędą!). Jeżeli tylko odbędzie się w jakiś weekend - przyjadę. A jeżeli nie, przygotuję listę pytań i poproszę jakiegoś znajomego żeby w moim imieniu je zadał.
321Fatalnie...
http://www.90minut.pl/news/293/news2935 ... -Odry.html
Standardowo info z 90 minut, a nie klubowych mediów :)
322http://www.odraopole.pl/janas-wraca-do-polski/wijamurzyn pisze: piątek, 15 lutego 2019, 18:46 Fatalnie...
Akurat to info ze strony klubowej.
323Dwójka u Janasika. Naderwana jeszcze w Polsce.
324No to niestety dłuższa przerwa go czeka
325Dyrektor Marketingu jeżeli w ogóle można go tak nazwać to jedna wielka pomyłka po ostatnich meczach(po za tym z Rakowem) nie widać wzrostu frekwencji czy prezes Wójcik śpi bo ten dyrektor to najlepszy jest w nic nie robieniu. Dostali fundusze to chociaż niech jakieś bilbordy będą ze reklamą meczu. Pod względem marketingowym taki Ruch Chorzów czy GKS Tychy nas pożera u nich są materiały ze zgrupowań, sparingów, live . A U NAS CO JEST GÓWNO! ;c