"Smyła out"
"Drużyny już nie ma"
"Stracona wiosna"
Ciekawie tu się dzieje.
Re: 27. k.: Stal Mielec - Odra Opole (pt. 20.04, g. 20:45)
52burdelPolak'o pisze:"Smyła out"
"Drużyny już nie ma"
"Stracona wiosna"
Ciekawie tu się dzieje.
53A trenera to weźmiemy teraz z jednego z setek sklepów z trenerami.
Tak, moim zdaniem obecna formuła się wyczerpała. I po ludzku jestem mega wkurwiony, a z drugiej mi ich mega szkoda. I nigdy nie będę ich bluzgał tak jak się dzisiaj nasłuchałem na ich temat. Bo to nadal najlepsza Odra w mojej kibicowskiej historii czyli w ostatnich 24 latach i nie zasłużyli na to. Tyle.
A prawda jest moim zdaniem niestety brutalna. Po paśmie niepowodzeń i pecha nerwy im skoczyły o 100% przy prowadzeniu 0:2, tak jak każdemu kto prowadzi 100m przed metą po paśmie nieudanych startów. I się nerwowo zesrali. Tak doświadczona drużyna nie powinna do tego dopuścić (chociaż mieliśmy niedawno przykład w Białymstoku i prowadzenia Arki 1:2), a już na pewno nie tak doświadczony zawodnik jak Wodecki. Mega, mega, mega dużo mu Odra zawdzięcza, ale nie ma co się czarować - to było kurewsko durne zachowanie. I brutalne jego konsekwencje.
Tak, moim zdaniem obecna formuła się wyczerpała. I po ludzku jestem mega wkurwiony, a z drugiej mi ich mega szkoda. I nigdy nie będę ich bluzgał tak jak się dzisiaj nasłuchałem na ich temat. Bo to nadal najlepsza Odra w mojej kibicowskiej historii czyli w ostatnich 24 latach i nie zasłużyli na to. Tyle.
A prawda jest moim zdaniem niestety brutalna. Po paśmie niepowodzeń i pecha nerwy im skoczyły o 100% przy prowadzeniu 0:2, tak jak każdemu kto prowadzi 100m przed metą po paśmie nieudanych startów. I się nerwowo zesrali. Tak doświadczona drużyna nie powinna do tego dopuścić (chociaż mieliśmy niedawno przykład w Białymstoku i prowadzenia Arki 1:2), a już na pewno nie tak doświadczony zawodnik jak Wodecki. Mega, mega, mega dużo mu Odra zawdzięcza, ale nie ma co się czarować - to było kurewsko durne zachowanie. I brutalne jego konsekwencje.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
54Już po ptokach po sezonie , wątpię że taka szansa się powtórzy w najbliższym czasie. Szkoda zmarnowanej rundy i że już nie gramy o nic. Utrzymanie już jest , awans nam nie grozi. Zrobić transfery trzeba porządne , i trener który zagra w Opolu ofensywnie. A Smyłę szanowałem ale dziś miarka się przebrała.
55Dla formalności. Zachowanie Bodziocha przy karnym i Wodeckiego w 94 (!) minucie meczu debilne. To są zawodnicy którzy powinni uspokajać panikę. Myslisz że Smyła im tak kazał? Nauczył ich? w 100 na 100 przypadków Smyła krzyczałby do Wodeckiego - "wypierdol kurwa tę piłkę byle gdzie". Na pewno nie krzyczałby "no teraz kolego to się pokiwaj trochę pod naszym polem karnym"...Jacelinho pisze:A Smyłę szanowałem ale dziś miarka się przebrała.
56Nie ma co czekać im więcej czasu będzie miał nowy trener tym lepiej. Obecny nie che jedzie kończyć remont. Kto by go nie zastąpił będzie lepiej. Może Macierewicz albo Misiewicz? ;-)
57Wypierdalaj z polityką.
59Żeby tobie co innego nie pękło. Idź sobie płakać i pierdolić o polityce na fb.
60Jak będą tak grać to połowa zawodników po sezonie odejdzie. Szkoda tej zgranej drużyny jaką była jeszcze w II lidze. Looz Smyła im nie kazał tak grać, Smyła ich do takiej marnej gry doprowadził.
62Chodzi o to że trener musi kontrolować zawodników i mecz. A dziś pokazał że nie wie co robi i pomimo 2 : 0 zamiast ich ogarnąć to jeszcze zjebali. Trzeba było ich inaczej ustawić. Zresztą kurwa Bodzioch zawsze będzie grał i Wodecki więc chuj z tym święte krowy kurwa
63Z całym szacunkiem Looz, może w całym sezonie zagraliśmy z 3 mecze, które były dobre w naszym wykonaniu. Reszta to dzieło przypadku
64Miałem Cię za człowieka na poziomie, widzę że myliłem się jak Zarząd zatrudniający Smyłe. Skąd ten jad u Ciebie?
65Frustracja ?smilee pisze:Miałem Cię za człowieka na poziomie, widzę że myliłem się jak Zarząd zatrudniający Smyłe. Skąd ten jad u Ciebie?
66Może zrobić jakiś mały wywiad z Wodeckim i zapytać go gdzie ten pomocnik z tamtej rundy i wcześniejszego sezonu ?
67A co to ma do rzeczy? Zauważam, że trener nie gra i debilne zagrania piłkarzy są ich odpowiedzialnością, a nie nikogo innego. Polecam poczytać Probierza.shogunek pisze:Z całym szacunkiem Looz, może w całym sezonie zagraliśmy z 3 mecze, które były dobre w naszym wykonaniu. Reszta to dzieło przypadku
Dlatego piszesz do mnie "PoLOOZuj rajtuzy bo ci pękną w kroku.". Chyba trochę ci się dupie poprzewracało.Miałem Cię za człowieka na poziomie
68Sfrustrowany to ja jestem i co gorszsa cala druzyna. Niby step by step ale słaby progres a dzisiaj mimo lepszej gry frajerstwo, choć stali trzeba oddać że pocisneli.
69O czym Wy tu gadacie,mega frajersko i tyle
70Wygramy z Ruchem nie przejmujcie się koledzy a od nowego sezonu walczymy o marzenia xD
71Takie to zabawne?
72Porównywanie Smyły do Probierza jest jednak zabawne
73Całe szczęście nikt nigdzie ich nie porównywał.
74Jebać ten sezon , to już nic nie zmieni , zrobić protest na trybunach to może Smyłę wyjebią.
75Jaka jest cienka linia, co nie ? Gdyby Janota nie jebnął (wulgaryzm celowy) nam w 94 na 2:2 nastroje były by w stylu: „było ciężko, ale w końcu przełamanie; niepotrzebnie się cofnęliśmy w końcówce, ale liczy się zwycięstwo; gra jeszcze nie jest najlepsza, ale widać progres; no postraszyli nas, itd.”, ja osobiście uważałbym, że pomału wychodzimy z kryzysu. Ale stało się. I to na własne życzenie. Ciężko, to ogarnąć na gorąco. Nie bronie Smyły - trener ponosi odpowiedzialność wraz z piłkarzami. Tylko gdyby grali by piach od początku, jak z Sosnowcem, czy GKS-em – inna bajka, ale cholera, dość długo wyglądało to nieźle i gong na finish’u. Ehh…