Re: 9. k.: Wigry Suwałki - Odra Opole (sb. 16.09, g.18)

84
Nie my pierwsi i nie ostatni przegrywamy z outsiderami. Ważne, że to nie my tymi outsiderami jesteśmy ;) Nie kusi mnie los MKSu Kluczbork wygrywająego z Górnikiem Zabrze i GKSem Katowice ;) Trener spróbował nowego ustawienia i się nie sprawdziło - o tyle jesteśmy mądrzejsi. Ciekaw jestem jak się Matsui zaprezentował.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

95
No niestety potwierdziło się że w tej lidze każdy może wygrać z każdym. Niemniej wynik faktycznie nie jest powodem do dumy.

Zastanawiam się, podobnie jak Wy, czemu lepszą pozycję w zespole ma Habusta niż Wepa. Tomek do tej pory grał raczej dobre bądź bardzo dobre mecze (Katowice czy Chojniczanka np.), może z Mielcem dojdzie do korekty i wyjdzie w pierwszym składzie.

Nie wyszedł mecz, szkoda że akurat z drużyną, w mojej opinii, troszkę odstajaca poziomem. Ze Stalą łatwo nie będzie, bo grają ofensywnie, także czas dla sztabu na analizę i dobre przygotowanie do soboty.

99
Wepa i Matsui dzisiaj bardzo dobrze, a Habusta i Marek bardzo słabo. Może to oznacza faktycznie rotację za tydzień? No i niestety to nie był zdecydowanie najlepszy mecz Odry - raczej wszyscy oprócz Szymona i rezerwowych zagrali słabo.

Wolny i Niemczyk dramat. Nie łapią się do kadry przedostatniej drużyny ligi, a pretensje do całego świata, że ich Odra nie chce.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.