Re: 7. k.: Odra Opole - Chojniczanka Chojnice (sb. 02.09, g.15:00)
26Matsui, jak Matsui. Bardziej mnie dziwi, że Skrzypczaka nie ma w meczowej 18-tce. Miał już być w pełni sił... No chyba, że jest, ale Smyła ma inny plan.
Moze nie moga sie dogadac; )yopo pisze:Ale Żagiel czaruje! Najlepszy.
Ps. Ktoś rozsądnie może wytłumaczyć o co chodzi z Matsui?
Trener mówił że odnowił mu sie uraz stawu skokowego i nie chciał ryzykować.yopo pisze:Ale Żagiel czaruje! Najlepszy.
Ps. Ktoś rozsądnie może wytłumaczyć o co chodzi z Matsui?
Pełna zgoda co do wszystkich punktów oprócz 3 - Niziołek co dzieli i rządzi w środku oraz rozgrywa, to głowa mała. Nie doceniałem wagi tego transferu, wolałem Stępnia z Elbląga - kajam się po stokroć!zebro pisze:Wielkie brawa! Moje wnioski:
1. Na pewno się utrzymamy:)
2. Wodecki idzie na króla strzelców (chociaż gdyby dzisiaj ustrzelił tego hat-tricka, to byłyby jaja - dwie dobitki i nieudana wrzutka:)). Naprawdę podoba mi się jego gra, oby tak dalej.
3. Żagiel to transfer tego okienka. Wielka szkoda że to tylko wypożyczenie, bo będą z niego ludzie. Widać, że ma pomysł, jest przebojowy, dużo widzi.
4. Potwierdza się po raz kolejny - Tobi na linii to jest bramkarz na ekstraklasę, Tobi w polu to III liga. Może ja się nie znam, ale jak piłka wpada w "piątkę", to powinna być jego, a on zostaje na linii (i później świetnie broni:)).
5. Wrzutki w drugiej połowie to jakaś masakra, nie kojarzę ani jednego udanego dośrodkowania. Przez to było nerwowo w końcówce.
6. Zwycięstwo zasłużone, mecz fajny do oglądania.
7. Nasza obrona zagrała na naprawdę świetnym poziomie.
8. Kolejny mecz, gdzie Odra bardzo mądrze trzyma piłkę/wychodzi z obrony. Podoba mi się brak wybijania na oślep.
Fajnie jakby się udało przez całą rundę, może nawet cały sezon(?) nie schodzić z frekwencją poniżej 2tyś ale nie wiem czy to możliwe..wijamurzyn pisze:Looz, jak frekwencja? Było 2k?
Tak. I on i trener (Kania) też to widzą i intensywnie pracują nad tym. Tobi ma problemy z decyzją kiedy wychodzi na 100%.zebro pisze: 4. Potwierdza się po raz kolejny - Tobi na linii to jest bramkarz na ekstraklasę, Tobi w polu to III liga. Może ja się nie znam, ale jak piłka wpada w "piątkę", to powinna być jego, a on zostaje na linii (i później świetnie broni:)).
Tak, dostaje. Dzisiaj był ktoś z ZL no i sztab z Sosnowca, ale to wiadomo.kornik pisze:Mam pytanie.Czy klub dostaje informacje z innego klubu, że na meczu zjawi się ich skaut,czy dyrektor sportowy ? A jak dostaje to wiadomo z jakich klubów byli skauci na naszych meczach.