Re: 1. k.: Odra Opole - Górnik Łęczna (sb.29.07, g.17)
26Mam wrażenie, że 3:0 na inaugurację po awansie staje się już pewną tradycją:) Jarota, Stal, a teraz Łęczna.
Nie wiedziałem o tym, nie wiem czemu akurat 2.000, a nie akurat 2.500, chociaż jak pewnie zawsze chodzi o pieniądze. Pytanie, czy to warte strat wizerunkowych. Dla mnie nie, ale nie jestem w Zarządzie ;)pito10 pisze:To znowu w imie oszczędności bedziemy zanizac frekwencję??? Chyba wyszlismy juz mentalnie z okregowki??
Faktycznie są kołowrotki a my podajemy publike z dokładnością do tysiąca - niezłe jajaLooZ^ pisze:Nie wiedziałem o tym, nie wiem czemu akurat 2.000, a nie akurat 2.500, chociaż jak pewnie zawsze chodzi o pieniądze. Pytanie, czy to warte strat wizerunkowych. Dla mnie nie, ale nie jestem w Zarządzie ;)pito10 pisze:To znowu w imie oszczędności bedziemy zanizac frekwencję??? Chyba wyszlismy juz mentalnie z okregowki??
Z tego co wiem to Miedź Legnica zgłoszono na 3.000. Z drugiej strony, jak za tydzień wygramy, to może być mało ;)
Poniedziałek 20.30 polsat sport ;)Szyman pisze:
PS. Czy ktoś się orienruje czy Solorzszmat ma jakieś studio podsumowujące ligę po każdej kolejce? I jeżeli tak to kiedy, gdzie i o której?
A co powiesz o Tych co przyszli pół godziny przed meczem i stali w dłuuuuugiej kolejce bo system "nie łykał" kodów kreskowych ? A co powiesz o Tych co po paru piwach wciskali się na krzywy ryj od razu pod kręciołek ? Na stadion chciało wejść dużo rodzin z dziećmi. Ojcowie wzięli żony ze sobą i chcieli pokazać małym synkom Odrę na którą tatuś chodził jeszcze zanim mamusię poznał. Pierwsza liga przyciągnęła rzesze synów marnotrawnych. I co ? Klops marketingowy. Nota bene ja ze swoim karnetem też po 20 minutach stania zostałem odrzucony od bramki bo "system" karnetu nie rozpoznał. Kierownik Wróblewski widząc ten burdel szybko uciekł od bram stadionu.respest pisze: A ci co nie weszli na stadion sami sobie winni, cały tydzień mieli na kupno i oczywiście wszystko na ostatnią chwilę, nawet mi ich nie żal.
Według oficjalnej strony Odry mecz jest o 17Szyman pisze:ten mecz z Legnicą o 12:30 to jakiś rewanż godzinowy za sezon 2006/2007 gdzie graliśmy w Legnicy o 11:00 ?
Szyman pisze:ten mecz z Legnicą o 12:30 to jakiś rewanż godzinowy za sezon 2006/2007 gdzie graliśmy w Legnicy o 11:00 ?
Faktycznie, na stronie cyganki również widnieje 17 - znowu dałem się wkręcić jakimiś nieprawdziwymi doniesieniami ;)mario11983 pisze:Według oficjalnej strony Odry mecz jest o 17Szyman pisze:ten mecz z Legnicą o 12:30 to jakiś rewanż godzinowy za sezon 2006/2007 gdzie graliśmy w Legnicy o 11:00 ?