Re: NICE 1 LIGA - sezon 2017/18. Runda jesienna. Spekulacje, transfery

910
Polak'o pisze:Już mniejsza z transmisjami sparingów bardziej mi chodziło o kanał na którym coś się dzieje i są dostarczane nowe materiały.
Mam to na uwadze, rozmawiałem o tym dzisiaj z Zarządem, jak najbardziej jest chęć robienia czegoś porządnego, ale nawet nie pieniądze są problemem, a to, że w Odrze po prostu trzeba zaczynać ze wszystkim od zera. Wiecie ile na dzisiaj wynosi liczba zdjęć wysokiej jakości do której klub Odra Opole posiada prawa autorskie? 0. Jest jakiś tam kanał - kto ma do niego prawa? Na jakich zasadach? Nie wiem...

Jak się popyta, posprawdza, popisze maile, to się pewnie trochę tego znajdzie, no ale na dzisiaj wygląda to tak jak wygląda.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

912
Hm. Czy naprawdę muszę odpowiadać? ;)

Tak. Klub nie ma aparatu. Klub nie ma kamery. Klub nie ma gdzie posadzić nowego pracownika ds marketingu oprócz "korytarza" do gabinetu Zarządu (który wygląda jak z lat 60), ani przy czym go posadzić. Są jednak chęci żeby się to powoli (tak, nie da się zrobić wszystkiego od razu) zmieniać.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

919
kornik pisze:Zaraz sie okaże że Radomiak zagra w 1 lidze,w Górniku Łęczna jest kilku ciekawych graczy między innymi; Grzegorz Bonin,Łukasz Tymiński czy Krzysztof Danielewicz.
Bonin byłby ciekawym graczem, ale wydaje mi się, że trafi do któregoś z ekstraklasowców (Cracovia, Nieciecza, Korona).
No i chyba bardziej przydałby się dobry napastnik.
ODRA OPOLE 1945