Re: NICE 1 LIGA - sezon 2017/18. Runda jesienna. Spekulacje, transfery
901Podejrzewam podwyżkę cen karnetów i sprzedaż tylko na rundę jesienną.
Mam to na uwadze, rozmawiałem o tym dzisiaj z Zarządem, jak najbardziej jest chęć robienia czegoś porządnego, ale nawet nie pieniądze są problemem, a to, że w Odrze po prostu trzeba zaczynać ze wszystkim od zera. Wiecie ile na dzisiaj wynosi liczba zdjęć wysokiej jakości do której klub Odra Opole posiada prawa autorskie? 0. Jest jakiś tam kanał - kto ma do niego prawa? Na jakich zasadach? Nie wiem...Polak'o pisze:Już mniejsza z transmisjami sparingów bardziej mi chodziło o kanał na którym coś się dzieje i są dostarczane nowe materiały.
Spora zadyma w Górniku Łęczna, Smuda i piłkarze odmówili przedłużenia kontraktów, sobotni sparing odwołany, klub ma ponad 7mln długu.
Bonin byłby ciekawym graczem, ale wydaje mi się, że trafi do któregoś z ekstraklasowców (Cracovia, Nieciecza, Korona).kornik pisze:Zaraz sie okaże że Radomiak zagra w 1 lidze,w Górniku Łęczna jest kilku ciekawych graczy między innymi; Grzegorz Bonin,Łukasz Tymiński czy Krzysztof Danielewicz.
Nie.ma szans, po przyznaniu licencji już nic się nie zmieni w składzie, chyba że ktoś się wycofa, wtedy liga się odpowiednio zmniejszy i rywale będą pauzować. A jak rozegranych zostanie połowa meczów, to wtedy po wycofaniu będą walkowery.kornik pisze:Zaraz sie okaże że Radomiak zagra w 1 lidze