Re: 8. k.: Odra Opole - ROW Rybnik (sb.10.09 g.16:30)

29
No klub, jak każdy prywatny podmiot, powinien interweniować na temat rozpowszechniania nieprawdziwych informacji, źle wpływających na postrzeganie klubu.

Jeśli według 90minut, a ich wieści idą w świat dalej, lider tabeli ze stolicy wojewódzkiego miasta ma średnią frekwencję w wysokości 1.230 osób, to znaczy, że ten klub można równie dobrze zaorać.

Nie pomaga oczywiście dziwaczna polityka klubu, który... w ogóle nie podaje frekwencji.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

30
dalej uważam, że prywatna strona może pisać sobie co bądź i chuja do tego klubowi. Informacje takie jak te, o których rozmawiamy, powinny widnieć (jak zauważyłeś) na stronie oficjalnej klubu i co najwyżej na oficjalnych stronach pzpn, bądź oficjalnej stronie 2 ligi o ile taka istnieje (nie wiem czy ŁNP nie jest takową) i tam jak najbardziej klub powinien interweniować.

90 minut nie jest odnośnikiem i nigdy nie powinien być, a to że jest poczytny jest drugą kwestią i dlatego to my jako kibice powinniśmy tam interweniować.
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być

37
Ruryn pisze:Jeśli byłeś na Wejherowie to wiesz,że niemożliwe jest to,żeby teraz przyszło ledwie 50 osób więcej.
Byłem na Gryfie i co jeżeli na tym meczu też źle policzono? w poprzednim sezonie na trybunach była garstka osób na oko ze 300 a w raporcie 600-700. Więc idąc tym tropem ciężko ocenić na oko ile jest osób bo to że ktoś ma karnet lub zaproszenie nie znaczy że na mecz przyjdzie a powinno się podawać ilość osób na stadionie a nie ilość ogólna osób które mają możliwość bycia na stadionie.

40
rogal pisze:
Ruryn pisze:Jeśli byłeś na Wejherowie to wiesz,że niemożliwe jest to,żeby teraz przyszło ledwie 50 osób więcej.
Byłem na Gryfie i co jeżeli na tym meczu też źle policzono? w poprzednim sezonie na trybunach była garstka osób na oko ze 300 a w raporcie 600-700. Więc idąc tym tropem ciężko ocenić na oko ile jest osób bo to że ktoś ma karnet lub zaproszenie nie znaczy że na mecz przyjdzie a powinno się podawać ilość osób na stadionie a nie ilość ogólna osób które mają możliwość bycia na stadionie.
Może i źle policzono,ale ja to mówię zgodnie z tym co podaję portal 90 minut. Bo według nich tak właśnie jest. Na mecz z Rybnikiem przyszło 50 osób więcej.

45
już mówiłem, 90minut to prywatna strona działająca na życzliwosci różnych osób piszących do nich i chuja ważna z punktu widzenia klubu, na dodatek z debilnymi administratorami, którzy dają półrocznego bana za? no właśnie za gówno.

śmieszą mnie teksty typu "a jak będzie podsumowanie" i co z tego, że będzie? to co? jakiś małolat jeden z drugim z Kluczborka czy innej Legnicy skomentują ze widzów mało? a kogo to obchodzi?

najważniejsze są dane podawane w oficjalnych źródłach i tu bym się dopatrywał problemu, że takowe są trudno czytelne na stronie głównej klubu.

a 90 minut, to banda fanatyków futbolowych z durnymi czytelnikami, owszem odwalają kawał dobrej nikomu niepotrzebnej roboty, ale to jest nieistotne z żadnego konkretnego punktu widzenia. Dane którymi będzie się chwalił klub przed potencjalnym sponsorem nie będą wyciągane z tej strony.
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być

46
W informacjach o frekwencji chodzi o rzetelność. jak 2000 to 2000, a nie 1450. 90 minut to jednak bardzo popularny w światku piłkarskim portal,i można liczyć by na większą z ich strony dokładność. Nasz klub podał metodologię, która z pewnością nie zawyża frekwencji, Dopóki na ma kołowrotków to jedyną metodą do określenia jeszcze precyzyjniej frekwencji jest ta proponowana przez Looza.