Re: 8. k.: Odra Opole - ROW Rybnik (sb.10.09 g.16:30)
26Zastanawiam się o co chodzi z tą frekwencją na 90minut. Strona Odry: 2000, NTO: 2000, 90minut: 1450...
Byłem na Gryfie i co jeżeli na tym meczu też źle policzono? w poprzednim sezonie na trybunach była garstka osób na oko ze 300 a w raporcie 600-700. Więc idąc tym tropem ciężko ocenić na oko ile jest osób bo to że ktoś ma karnet lub zaproszenie nie znaczy że na mecz przyjdzie a powinno się podawać ilość osób na stadionie a nie ilość ogólna osób które mają możliwość bycia na stadionie.Ruryn pisze:Jeśli byłeś na Wejherowie to wiesz,że niemożliwe jest to,żeby teraz przyszło ledwie 50 osób więcej.
Może i źle policzono,ale ja to mówię zgodnie z tym co podaję portal 90 minut. Bo według nich tak właśnie jest. Na mecz z Rybnikiem przyszło 50 osób więcej.rogal pisze:Byłem na Gryfie i co jeżeli na tym meczu też źle policzono? w poprzednim sezonie na trybunach była garstka osób na oko ze 300 a w raporcie 600-700. Więc idąc tym tropem ciężko ocenić na oko ile jest osób bo to że ktoś ma karnet lub zaproszenie nie znaczy że na mecz przyjdzie a powinno się podawać ilość osób na stadionie a nie ilość ogólna osób które mają możliwość bycia na stadionie.Ruryn pisze:Jeśli byłeś na Wejherowie to wiesz,że niemożliwe jest to,żeby teraz przyszło ledwie 50 osób więcej.