Re: Odra Opole - działanie klubu
51Jedna rzecz jesli bedzie wymiana,a chyba bedzie yo nie chcę słyszeć ze karnety sa niewazne,a wymiana tylko w godzinach pracy sekretariatu
Moderator: zielu
Jeżeli to prawda to już niżej chyba nie można się stoczyć.Filip pisze:Co do biletów to też dobrze by było żeby nie pisało na nim " II liga 2013/14 " tylko data obecnych rozgrywek :)
Nie ma się co czepiać, za dziesięć lat to będzie kolekcjonerski biały kruksnajper pisze::( takie bilety to chyba pewien brak szacunku dla kibicow. Przeciez sa kibice ktorzy je kolekcjonuja , zenada
Jak taki paragon dotrwa powrotu do domu. Przed meczem dochodziło do sytuacji, że czyjegoś peselu nie było w bazie mimo, że powinien tam być.Rudy pisze:Nie ma się co czepiać, za dziesięć lat to będzie kolekcjonerski biały kruksnajper pisze::( takie bilety to chyba pewien brak szacunku dla kibicow. Przeciez sa kibice ktorzy je kolekcjonuja , zenada
podbijam!yano pisze:Skoro po drugim meczu nawaliła tablica, to może korzystając z naprawy zmienić jej soft tak, aby pokazywała coś więcej niż "45" i "90" minut?
Bardzo budujące, że są w Odrze tacy trenerzy.Kiedy dzwoni do ciebie kolega pracujacy w jednej z najwiekszych firm pilkarskich w Polsce i zaprasza na kawe...a ty po przyjezdzie nie spodziewasz sie niczego co zaraz powali cie z nog.
Oprocz kolegi i kawy pojawia sie dyrektor klubu i po kilku chwilach juz wiesz, ze cos jest nie tak....
Pada propozycja pracy dla kilkukrotnego mistrza Polski, ciekawa oferta rozowoju i miejsce kultu piłki....lecz z moich ust pada slowo nie, moze kiedys, w tej chwili mam inny cel moze nie tak duzy, ale dla mnie rownie wazny.
Ignorant ?? byc moze, ale z niebiesko - czerwona krwia
Pomimo tego milo, ze ktos docenia wysilek i prace, ktora wyznacza ilosc siwych wlosow na glowie :)
TYLKO ODRA OKS!!!!!!