Re: Odra Opole - działanie klubu

57
Smuci mnie to że mimo amatorki w klubie (właściwie wszystko) nic się z tym nie dzieje, nie ma żadnego dyrektora sportowego czy coś, a wskoczyliśmy właśnie ligę wyżej. Tak zależy im na sprzedaży tych karnetów żeby trochę kasy wpłynęło teraz, a sprzedają kawałek kolorowej karteczki za 200 zł...

69
Rudy pisze:
snajper pisze::( takie bilety to chyba pewien brak szacunku dla kibicow. Przeciez sa kibice ktorzy je kolekcjonuja , zenada
Nie ma się co czepiać, za dziesięć lat to będzie kolekcjonerski biały kruk
Jak taki paragon dotrwa powrotu do domu. Przed meczem dochodziło do sytuacji, że czyjegoś peselu nie było w bazie mimo, że powinien tam być.
Obrazek

72
Z biletami jest trochę burdel. Razem z kolegą kupowałem w przedsprzedaży ja dostałem ten biały papierek z napisem " II liga 2013/14 " , kolega bilet ten typu jakie były w tamtym sezonie czy na meczu z Siarką na którym zamiast herbu Stalówki herb... Siarki podpisany Stal Stalowa Wola. Nie rozumiem czemu są dwa rodzaje biletów i to jeszcze z takimi niedociągnięciami. Szkoda, że tablica już w drugim meczu nie działa i fajnie było jak by to rusztowanie jakoś zakryli.

73
Marek Duraj, koordynator szkolenia młodzieży w Opolu napisał na swoim FB:
Kiedy dzwoni do ciebie kolega pracujacy w jednej z najwiekszych firm pilkarskich w Polsce i zaprasza na kawe...a ty po przyjezdzie nie spodziewasz sie niczego co zaraz powali cie z nog.
Oprocz kolegi i kawy pojawia sie dyrektor klubu i po kilku chwilach juz wiesz, ze cos jest nie tak....
Pada propozycja pracy dla kilkukrotnego mistrza Polski, ciekawa oferta rozowoju i miejsce kultu piłki....lecz z moich ust pada slowo nie, moze kiedys, w tej chwili mam inny cel moze nie tak duzy, ale dla mnie rownie wazny.
Ignorant ?? byc moze, ale z niebiesko - czerwona krwia
Pomimo tego milo, ze ktos docenia wysilek i prace, ktora wyznacza ilosc siwych wlosow na glowie :)
TYLKO ODRA OKS!!!!!!
Bardzo budujące, że są w Odrze tacy trenerzy.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.