#15 - Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Odra Opole (śr. 09.12., g. 16:00)
1Zmiana gospodarza, więc założyłem nowy temat.
Z tym może być problem, bo Tabiś kontuzjowany, a Matuszewski pauzuje za kartki. Pewnie zagra Sluga.
wijamurzyn pisze: środa, 9 grudnia 2020, 11:35Z tym może być problem, bo Tabiś kontuzjowany, a Matuszewski pauzuje za kartki. Pewnie zagra Sluga.
Takie ustawienie ma sens jeśli chcemy grać z kontry, a tutaj wszystkie podania zatrzymują się jeszcze na naszej połowie. Zazwyczaj takie bronienie kończy się tym, że prędzej czy później bramkę nam wciskają.LooZ^ pisze: środa, 9 grudnia 2020, 16:16 A co mamy robić kurwa wygrywając na boisku lidera który od początku sezonu przegrał JEDEN mecz? Szturmować raz za razem?
Taka to rozpaczliwość, że Termalika nie miała 1 klarownej sytuacji. Ja to nazywam skuteczną obroną.
Byłem przekonany że była
Dokładnie mam takie samo zdanie. Nigdy taka gra nie kończy się happy endem.wijamurzyn pisze: środa, 9 grudnia 2020, 16:19Takie ustawienie ma sens jeśli chcemy grać z kontry, a tutaj wszystkie podania zatrzymują się jeszcze na naszej połowie. Zazwyczaj takie bronienie kończy się tym, że prędzej czy później bramkę nam wciskają.LooZ^ pisze: środa, 9 grudnia 2020, 16:16 A co mamy robić kurwa wygrywając na boisku lidera który od początku sezonu przegrał JEDEN mecz? Szturmować raz za razem?
Taka to rozpaczliwość, że Termalika nie miała 1 klarownej sytuacji. Ja to nazywam skuteczną obroną.