#26 - Odra Opole - GKS Katowice (sb. 30.03, g. 17:45)

1
Przed nami jeden z ważniejszych meczów w tym sezonie. Z jednej strony na trybunach zapowiada się bardzo interesująco, trwa mobilizacja fanów na to spotkanie (prawdopodobne jest, że pojawią się też goście), a z drugiej strony oba zespoły walczą o spokojne utrzymanie w lidze. Wprawdzie GKS zajmuje 17. miejsce ale ambicją kibiców i włodarzy jest gra w Ekstraklasie. Dlatego można się spodziewać bardzo trudnego meczu. Tym bardziej, że Katowiczanie lepiej grają na wyjazdach, gdzie wygrali już 4-krotnie, wobec tylko 1 wygranej u siebie. Co istotne - GKS nie strzela wielu bramek, ledwie 18 do tej pory (po 9 u siebie i na wyjeździe). Z kolei Odra ma ich już 35 (22 u siebie). To jeden z najlepszych wyników w lidze.
Czego się spodziewać? trudnego meczu. W zasadzie każdy wynik jest możliwy, tym bardziej, że GKS wywiózł ostatnio 3 punkty z Jastrzębie (Odra tam przegrała). Wierzę jednak, że podbijemy statystykę bramek :)
ODRA OPOLE 1945

Re: #26 - Odra Opole - GKS Katowice (sb. 30.03, g. 17:45)

8
OJAPIERDOLEKURWAJEGOJEBANAMAĆ !!!
A tak poważnie to po 30 minutach mamy parodie piłki nożnej w wykonaniu naszej drużyny. Świetna antyreklama.
Żal na to patrzeć co Ci ludzie robią na boisku! Poza Czyżyckim i Gomezem to oni odpierdalają jakąś szopke. Krysiakowi włączył się slask (sparing) a Szota to juz Kryminał. Upokorzenie. Mam nadzieję że od tej 30 minuty się obudzą...
500 z Kato, szkoda że nie mogłem się pojawić ale patrząc na tą gre to... **** ***
Ostatnio zmieniony sobota, 30 marca 2019, 17:38 przez Foker, łącznie zmieniany 1 raz.

9
Foker pisze: sobota, 30 marca 2019, 17:18 OJAPIERDOLEKURWAJEGOJEBANAMAĆ !!!
A tak poważnie to po 30 minutach mamy parodie piłki nożnej w wykonaniu naszej drużyny. Świetna antyreklama.
Żal na to patrzeć co Ci ludzie robią na boisku! Poza Czyżyckim i Gomezem to oni odpierdalają jakąś szopke. Krysiakowi włączył się slask (sparing) a Szota bo juz Kryminał. Upokorzenie. Mam nadzieję że od tej 30 minuty się obudzą...
500 z Kato, szkoda że nie mogłem się pojawić ale patrząc na tą gre to... **** ***
O KUR** 0-3! To jest jakiś skandal! Z Jagą gramy jak równy z równym, z Wisłą(sparing ale chuj tam, gramy świetnie(byłem widziałem) a wpada outsider LIGI i robią z nami co chcą.
Ostatnio zmieniony sobota, 30 marca 2019, 17:39 przez Foker, łącznie zmieniany 1 raz.

19
Brawo, 3 bramki do odrobienia a on wpuszcza pomocnika za napastnika. Kurwa Janus dziś tak chujowo grał i nie został ściągnięty, wstyd jak chuj. W pizde i piłkarsko (takiej padaki dawno nie widziałem) i kibicowsko (conajmniej 2 razy więcej kibiców z GKSu nic u nas w młynie). Brak słów, piłkarze powinni dostać konkretne kary finansowe za odpierdalanie takiej maniany, im się nawet nie chciało
Ostatnio zmieniony sobota, 30 marca 2019, 19:17 przez parowczak, łącznie zmieniany 1 raz.

23
Kompromitacja! 0:4 u siebie, z drużyną która dostaje w dupę jak leci, z optyczną przewagą przeciwników grających w 10...Obrońców w tym meczu można by było zamienić na pachołki, a bramkarza na ręcznik przewieszony przez poprzeczkę - na jedno by wyszło.
A specjalne wyróżnienia dla Janusa (nie wiem dlaczego jest kapitanem - ciągnie tę drużynę w dół) i Błanika. Od Błanika piłka w tym meczu zawsze się tylko odbijała.

GKS Katowice - 22 gole strzelone w tym sezonie, w tym 6 strzelonych Odrze (ponad 1/4). Szczerze mówiąc rzygać się chciało jak się patrzyło na to markowanie gry przez Odrę.

24
Nie wiem kiedy ostatnio widziałem tak słabą Odrę jak w pierwszej połowie. Jestem ostatni do teorii spiskowych, ale gra niektórych dzisiaj to był czysty sabotaż. Chuja się ogólnie znam, ale jak obrońca biegnie w drugą stronę niż lecąca do niego piłka 2 metry dalej to o co tu kurwa chodzi.

Dramat. Ten nasz bramkarz to w jakimkolwiek meczu wybronił coś ponad to co leciało prosto w niego? Mam wrażenie, że to najsłabszy bramkarz Odry od wielu lat.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

25
Jak zawsze zostaje do ostatniego gwizdka, tak dzisiaj przyznaje się do opuszczenia meczu chwilę wcześniej. Piłkarze nie zasługiwali na nic innego niż to, żeby żegnał ich pusty stadion. Więcej nie napiszę, bo i tak już spieprzony weekend przez ten 'spektakl'. Już serio lepiej było przeznaczyć pieniądze na promowany na meczu spektakl przez partnerski Teatr Lalki i Aktora.