9. kolejka: GKS Jastrzębie - Odra Opole (06.09.14)

1
Kolejne spotkanie Odra rozegra na wyjeździe, z GKS Jastrzębie Zdrój. Nasi rywale zajmują 13 lokatę z 11 punktami (po 8 meczach). U siebie mają bilans 2-1-1. Jednak to faworytem będzie zespół opolski, który chyba na stałe zadomowił się w czubie tabeli. Opolanie muszą w końcu przezwyciężyć się i zacząć regularnie wygrywać na wyjazdach (na razie tylko 1 zwycięstwo). Punkty są bardzo potrzebne. Ostatnie mecze pokazały, że Odra powinna się włączyć do walki o awans. Moim zdaniem po ciężkim meczu wygramy
ODRA OPOLE 1945

Re: 9. kolejka: GKS Jastrzębie - Odra Opole (06.09.14)

2
W tej kolejce współczuję klubom, które będą grały z rezerwami ekstraklasy. Przerwa w rozgrywkach na mecze reprezentacji będzie doskonałą okazją do wykorzystania piłkarzy ekstraklasy i podreperowania stanu punktowego rezerw. Jeśli te zespoły nie zaczną wygrywać to w przyszłym sezonie będą szkolić swoje zaplecze w IV lidze. Odra rezerwom powinna kibicować, zwłaszcza w meczu Grunwaldu Ruda Śląska, który wyprzedza nas o jedno miejsce w lidze.
Grunwald Ruda Śląska (2 miejsce) - Górnik II Zabrze
Podbeskidzie II Bielsko-Biała - BKS Stal Bielsko-Biała (8 miejsce)
Ruch II Chorzów - Ruch Zdzieszowice (12 miejsce)
Piast II Gliwice - Pniówek Pawłowice Śląskie (14 miejsce)

A jak gra GKS Jastrzębie u siebie można zobaczyć poniżej:
GKS Jastrzębie 1-0 Górnik Wesoła (Mysłowice) - 1 kolejka, 26 lipca
GKS Jastrzębie 0-1 LKS Czaniec - 3 kolejka, 6 sierpnia https://www.youtube.com/watch?v=eGC1xsTKCs4
GKS Jastrzębie 3-0 Małapanew Ozimek - 5 kolejka, 17 sierpnia https://www.youtube.com/watch?v=AxTjJlV7HQg
GKS Jastrzębie 0-0 Górnik II Zabrze - 7 kolejka, 23 sierpnia
Ostatnio zmieniony wtorek, 2 września 2014, 8:04 przez Do przerwy 0:1, łącznie zmieniany 1 raz.

16
8000 km przyjechalem juz drugi raz w roku zeby dopingowac Odre, ale nie ma jak.Niestety. Kupujemy asy ekstraklasy, Gancarczykow wiecej w Opolu niz w cale Polsce raZem wzietych ( o dziwo ci nie graja najgorzej ), ale wynikow na pewnym rownym poziomie jak nie bylo tak nie ma i raczej nie bedzie. Polonia pokazuje jak powinna wygladac gra spadkowicza z drugiej ligi. A nasza Odra kilka ambitnych meczow i zaraz w dupke 4-0, po kilku kolejkach 2-0, remis z LZS Czarnowasy FC Widly na wlasnym boisku, wiec sezon jest raczej stracony, bo drugie, czy trzecie miejsce w trzeciej lidze to to samo co Odra osiagnela KILKA LAT TEMU Z AMATORAMI i trenerem WF-u po awansie z CZWARTEJ LIGI. Jak sie myle to mozna poprawic. Oczywista poczatek sezonu, nie zgrani, jest jeszcze czas i szansa to juz znamy do bolu z lat poprzednich, az zygac sie chce. Co robic? Na mecze, gdy bedzie mozliwosc to i tak bede jezdzil, a i dopingowac bede w tej zasciance, ale smutne to i haniebne, ze taki klub w miescie wojewodzkim, a taki ogon, mrok, boiska z kaczkami w tle i zadupie pilkarskie. Szkoda. Smutna to prawda. Do zobaczenia na meczu za tydzien.

22
michalddd pisze:
snajper pisze:8000 km przyjechalem juz drugi raz w roku zeby dopingowac Odre, ale nie ma jak...

Jak rozumiem, przyleciałeś tylko i wyłącznie na mecz Odry.
nie wiem czy to aluzja ale odpowiem
niezaleznie od okolicznosci i obowiazkow , gdy jestem w OPOLU pojawiam sie na Odrze zawsze. Ale zamiast zadawac mi takie pytanie moze przyprowadzisz wiecej kolegow z OPOLA, gdyz na mecze chodzi juz po trzystu kibicow, a ja gdy jestem w domu na Odre stawic sie uwazam za obowiazek