Re: Sezon 2012/2013 - spekulacje
76Ciekawe czy tym razem znowu będą problemy z wyjazdami do Bielska, Jaworzna czy Wodzisławia. Może w końcu pójdą po rozum do głowy i będzie normalnie można jechać.
Moderator: zielu
zapomniałeś dodać, że jest teraz otwarty :) bo to nigdy nie wiadomo czy nagle się nie okaże, że "nie tak pomalowali bramę na sektorze gości" albo podobnego typu rzeczy :)LooZ^ pisze:W Jaworznie sektor otwarty.
Thank You zebrozebro pisze:Tabela na koniec:
1. Odra
2. Skra
3. Szczakowianka
4. Wodzisław
Czyżby Częstochowa stawiała na Skrę a nie na Raków?cloner pisze:Dla mnie Skra to główny kandydat do awansu. Kasy mają w ch*j.
Teraz jest zamknięty, od nowego sezonu ma być otwarty. Natomiast Bielsko już od zeszłej rundy przyjmuje gości, więc całkiem możliwe, że w nadchodzącym sezonie też tam wejdziemy.swendrak pisze:zapomniałeś dodać, że jest teraz otwarty :) bo to nigdy nie wiadomo czy nagle się nie okaże, że "nie tak pomalowali bramę na sektorze gości" albo podobnego typu rzeczy :)LooZ^ pisze:W Jaworznie sektor otwarty.
powiedzial to kto inny. nie TT, tylko pilkarz ktory mial stanowic filar Odry. ale nie ma teraz sensu rzucac mu klody pod nogi, niech swoja postawa na boisku sam oczysci sie z takich chorych bredni jakie wypowiadal.LooZ^ pisze:To powiedział o ile pamiętam TT.
Co do nowych zawodników, to z tego co słyszałem, to lista jest raczej konkretna, problemy są dwa:
- ci lepsi często nie chcą iść grać do 4 ligi;
- ci dobrzy, ale durni, nie chcą przychodzić grać pod Polakiem, bo wiedzą, że z nim trzeba będzie zapierdalać;
Z drugiej strony, wiele (bardzo wiele) klubów nie płaci (A Ruch Z. i MKS K. balansują już na granicy wypłacalności), a Odra może nie płaci kokosów, ale co miesiąc wypłata jest regularna. No i ciągle liczą, że uda się przyciągnąć kogoś z ZL.
a co Snajper? byłeś w Kluczborku i słyszałeś/widziałeś ze to kto inny niż Tyc? ja na przykład byłem i widziałem i kazałem mu spierdalać jeżeli nie chce mu się grać, bo własnie ten piłkarzyk dopuścił sie tych słów. Płakac za nim nie będę, bo takich pseudograjków, którzy nie maja szacunku do swoich kolegów i swojego trenera w klubie nam nie potrzeba.snajper pisze:powiedzial to kto inny. nie TT, tylko pilkarz ktory mial stanowic filar Odry. ale nie ma teraz sensu rzucac mu klody pod nogi, niech swoja postawa na boisku sam oczysci sie z takich chorych bredni jakie wypowiadal.LooZ^ pisze:To powiedział o ile pamiętam TT.
Co do nowych zawodników, to z tego co słyszałem, to lista jest raczej konkretna, problemy są dwa:
- ci lepsi często nie chcą iść grać do 4 ligi;
- ci dobrzy, ale durni, nie chcą przychodzić grać pod Polakiem, bo wiedzą, że z nim trzeba będzie zapierdalać;
Z drugiej strony, wiele (bardzo wiele) klubów nie płaci (A Ruch Z. i MKS K. balansują już na granicy wypłacalności), a Odra może nie płaci kokosów, ale co miesiąc wypłata jest regularna. No i ciągle liczą, że uda się przyciągnąć kogoś z ZL.