Re: NICE 1 LIGA - sezon 2017/18. Runda wiosenna. Spekulacje, transfery

486
Nikt na razie nie wypadnie. Nie wierze że gość po kontuzji, nie ograny, wskakuje od razu do 1 składu. Habusta grał najlepiej i najrówniej w sparingach, Wepa kapitan, Peroński....

Mieliśmy się wzmacniać a nie uzupełniać... co z tym napadziorem? Pytam się ja!

P.S. Swoja drogą i Raków i Mielec starali się o niego.
Ostatnio zmieniony środa, 28 lutego 2018, 10:39 przez mudziol, łącznie zmieniany 1 raz.

496
mudziol pisze:Nikt na razie nie wypadnie. Nie wierze że gość po kontuzji, nie ograny, wskakuje od razu do 1 składu. Habusta grał najlepiej i najrówniej w sparingach, Wepa kapitan, Peroński....

W środku pola zagra na pewno Czyżycki, zapewne obok Habusty.
Z Miedzią powinno być: Kuchta - Trznadel, Cverna, Bodzioch, Winiarczyk - Czyżycki, Habusta - Mikinić, Niziołek, Wodecki - Skrzypczak. Smyła nie będzie kombinował, nic pewniejszego nie skleci. Zabawa zacznie się w trakcie meczu, gdyby chciał zmienić Czyżyckiego, jedynego młodzieżowca w XI. Wtedy zapewne potrzebne będą dwie zmiany, albo zmiana ustawienia - np. Maćczak za Czyżyckiego, Niziołek, nomen omen, niżej i przejście na 4-4-2.

499
Carduel pisze:
mudziol pisze:Nikt na razie nie wypadnie. Nie wierze że gość po kontuzji, nie ograny, wskakuje od razu do 1 składu. Habusta grał najlepiej i najrówniej w sparingach, Wepa kapitan, Peroński....

W środku pola zagra na pewno Czyżycki, zapewne obok Habusty.
Z Miedzią powinno być: Kuchta - Trznadel, Cverna, Bodzioch, Winiarczyk - Czyżycki, Habusta - Mikinić, Niziołek, Wodecki - Skrzypczak. Smyła nie będzie kombinował, nic pewniejszego nie skleci. Zabawa zacznie się w trakcie meczu, gdyby chciał zmienić Czyżyckiego, jedynego młodzieżowca w XI. Wtedy zapewne potrzebne będą dwie zmiany, albo zmiana ustawienia - np. Maćczak za Czyżyckiego, Niziołek, nomen omen, niżej i przejście na 4-4-2.
Habusta nie zagra z Miedzią, pauzuje za 4 żółte kartki. Pewnie Nowak za niego