To niehumanitarne :)LooZ^ pisze:No i teraz przynajmniej wiem, że będziecie porządnie odświeżać ;)
Re: NICE 1 LIGA - sezon 2017/18. Runda wiosenna. Spekulacje, transfery
477a tak czułem, żeby przed praca nie wchodzić na forum. teraz bede co chwila wchodził na fb :D
478odświeżam i odświeżam i na razie cisza :D
479Możecie sobie zrobić z 3h przerwy ;)
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
480Sebastian Bonecki, def. Pomocnik Zagłębia Lubin wypozoczony do Odry
481A szkoda kurwa gadac, szkoda strzepic ryja.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
482znowu się nie dogadaliśmy co do potwierdzenia ?
483ale ogólnie dziwny ruch. nie oceniam bo nie kojarze piłkarza zbytnio ale. po kontuzji, pozycja defensywny pomocnik..
485Ciekawe kto w takim razie wypadnie ze środka pola u nas ?
486Nikt na razie nie wypadnie. Nie wierze że gość po kontuzji, nie ograny, wskakuje od razu do 1 składu. Habusta grał najlepiej i najrówniej w sparingach, Wepa kapitan, Peroński....
Mieliśmy się wzmacniać a nie uzupełniać... co z tym napadziorem? Pytam się ja!
P.S. Swoja drogą i Raków i Mielec starali się o niego.
Ostatnio zmieniony środa, 28 lutego 2018, 10:39 przez mudziol, łącznie zmieniany 1 raz.
487może i nikt nie wypadnie ale wszyscy grać nie będą .
488Swoją drogą Baran też przychodził do nas po kontuzji... o Nowaku nie wspomnę ile się gość narehabilitował...
489Tak się spytam. Gdzie jest informacja o transferze na naszych portalach?
490No wzmocnieniem trudno to nazwać, ostatni sezon w I-ligowym Chrobrym, w tym sezonie kontuzja.
I też zastanawiam się nad sensem - nie mamy braków na tej pozycji. Dodatkowo liga za 2 dni, można było próbować wcześniej, żeby trochę się zgrał z drużyną.
I też zastanawiam się nad sensem - nie mamy braków na tej pozycji. Dodatkowo liga za 2 dni, można było próbować wcześniej, żeby trochę się zgrał z drużyną.
491Tak na moje oko to potrzebny jest jeszcze skrzydlowy, nie mowiac o napastniku.
492Ja także nie rozumiem tego ruchu totalny bezsens. Kolejny pomocnik i to po kontuzji??
[Edit] mamy potwierdzenie Ledeckiego
[Edit] mamy potwierdzenie Ledeckiego
Ostatnio zmieniony środa, 28 lutego 2018, 11:03 przez Polak'o, łącznie zmieniany 2 razy.
494No to już chyba dzisiejszy (nad)komplet?
495Bonecki w poprzednim sezonie był jednym z najlepszych pomocników w 1 lidze, jak będzie grał na swoim poziomie, to będzie wzmocnieniem. Ledecky potwierdzony, mamy kadrę na wiosnę, uważam, że dość solidną jak na nasze możliwości. O jakieś podsumowanie okienka i typy na kształt tabeli w czerwcu pokuszę się przed piątkowym meczem.
496mudziol pisze:Nikt na razie nie wypadnie. Nie wierze że gość po kontuzji, nie ograny, wskakuje od razu do 1 składu. Habusta grał najlepiej i najrówniej w sparingach, Wepa kapitan, Peroński....
W środku pola zagra na pewno Czyżycki, zapewne obok Habusty.
Z Miedzią powinno być: Kuchta - Trznadel, Cverna, Bodzioch, Winiarczyk - Czyżycki, Habusta - Mikinić, Niziołek, Wodecki - Skrzypczak. Smyła nie będzie kombinował, nic pewniejszego nie skleci. Zabawa zacznie się w trakcie meczu, gdyby chciał zmienić Czyżyckiego, jedynego młodzieżowca w XI. Wtedy zapewne potrzebne będą dwie zmiany, albo zmiana ustawienia - np. Maćczak za Czyżyckiego, Niziołek, nomen omen, niżej i przejście na 4-4-2.
497Czyżyk pewnie wyżej, w 4-1-4-1, co do reszty się zgadzam.
498Jasne, kwestia kilku metrów, ale generalnie zapewne będzie za Niziołkiem. Choć chciałbym go zobaczyć na dziesiątce. Myślę, że dopiero ta pozycja wykorzysta w pełni jego potencjał. Agresywna w defensywie dziesiątka zawsze jest dobrym pomysłem - wtedy masz 2,5 mocnych linii obrony.
499Habusta nie zagra z Miedzią, pauzuje za 4 żółte kartki. Pewnie Nowak za niegoCarduel pisze:mudziol pisze:Nikt na razie nie wypadnie. Nie wierze że gość po kontuzji, nie ograny, wskakuje od razu do 1 składu. Habusta grał najlepiej i najrówniej w sparingach, Wepa kapitan, Peroński....
W środku pola zagra na pewno Czyżycki, zapewne obok Habusty.
Z Miedzią powinno być: Kuchta - Trznadel, Cverna, Bodzioch, Winiarczyk - Czyżycki, Habusta - Mikinić, Niziołek, Wodecki - Skrzypczak. Smyła nie będzie kombinował, nic pewniejszego nie skleci. Zabawa zacznie się w trakcie meczu, gdyby chciał zmienić Czyżyckiego, jedynego młodzieżowca w XI. Wtedy zapewne potrzebne będą dwie zmiany, albo zmiana ustawienia - np. Maćczak za Czyżyckiego, Niziołek, nomen omen, niżej i przejście na 4-4-2.
500Racja, zapomniałem zupełnie. Więc tutaj wybór będzie trudniejszy - Wepa, Nowak, Peroński. Moim zdaniem chłopaki są w podobnej formie. Zdecydują założenia taktyczne, ten który najlepiej podpasuje, zagra.