1040
autor: czmielu
Wiesz, chłop nie gra i nagle go wpuszczają, gdzie zrozumienie z partnerami, gdzie rytm meczowy, gdzie ogranie w meczach o stawkę czy nawet na treningach w gierkach? Tak się składa, że z większością piłkarzy Odry przyszło mi grać, może nie jestem jakimś specjalistom w tej dziedzinie, ale conieco wiem i wnioski też potrafię wyciągać ;) . Poza tym to nie tylko moja opinia, a również opinia osób które znają się na tym. Jeżeli chodzi o obsadę bramki to ja osobiście od pół roku wiem kto powinien bronić, oczywiście w mojej opinii, a przynajmniej w końcówce sezonu, gdy nie oszukujmy się, Tobi miał zjazd formy. Niechętnie wypowiadam się tutaj odnośnie naszych piłkarzy, dlatego już nie będę dalej brnął w dyskusji, ale jeżeli ja miałbym wybór to dla nie Przystal byłby w hierarchii zdecydowanie wyżej niż Kowalski. Oczywiście, każdy może mieć inne zdanie, ale piłkarza nie ocenia się po jednym meczu, tym bardziej, że po meczu po tak długiej przerwie bez gry o stawkę. I uważam, że optymalnie byłoby mieć i Waldka i Niziołka... Ale do sedna sprawy, ciągle chodzi mi o to, że wolałbym w barwach Odry widzieć POLAKÓW !