Re: 9. k.: Wigry Suwałki - Odra Opole (sb. 16.09, g.18)
101A Wrzesień chyba się połamał bo w 8 min zmiana
#Iligatostylżycia ;)LooZ^ pisze:Kurwa, gadałem z kolegą, że takie dobre typy na Odrę i pewny wynik Miedzi, że aż sobie obstawiłem, co robię gdzieś średnio na rok..
Odra w dupę. Miedź w dupę.
Przypomnijcie mi następnym razem, żebym już nie obstawiał ;))
czy ja napisałem ze znowu porażka? napisałem że nic z tego nie wyszło a jednak chyba wolę 90 minut ciągłej obrony i wygranie 1:0 niż szukanie nowych rozwiązań i w dupe 2:1 ;)LooZ^ pisze:Nic nie dało w sensie że znowu ponieśliśmy porażkę? ;) To pewnie jedna z przyczyn porażki - gdybyśmy grali tym co wcześniej to mecz pewnie wyglądałby inaczej.
Uwazam, ze LooZ ^ dojrzal pilkarko jako kibic w swoich ocenach, nie jest to jeszcze ekspert, ale w wielu sytuacjach ma duzo racji. Do tego zawsze broni pilkarzy i trenera, a to tez trzeba umiec kiedy zespol zagra padake. LooZ^ TRZYMAJ POZIOM. Czasami mi to nie wychodzi tak jak Tobie.Szyman pisze:czy ja napisałem ze znowu porażka? napisałem że nic z tego nie wyszło a jednak chyba wolę 90 minut ciągłej obrony i wygranie 1:0 niż szukanie nowych rozwiązań i w dupe 2:1 ;)LooZ^ pisze:Nic nie dało w sensie że znowu ponieśliśmy porażkę? ;) To pewnie jedna z przyczyn porażki - gdybyśmy grali tym co wcześniej to mecz pewnie wyglądałby inaczej.
no ale ja się na piłce nie znam a Ty zaraz znowu dojebiesz jakieś smuty o dopierdalaniu drużynie, ale że to już stało się tak normalne ze chyba nie tylko ja już nie zwracam na to uwagi ;)
i następnym razem będziesz obstawiał to daj znać, trzeba będzie obstawić wspak! ;)
Nie zdziwiłbym się, gdyby na boisko nie wybiegł w pierwszym składzie żaden z braci. Wszystko wskazuje na to, że na Oleskiej nie pojawi się Waldemar (kontuzja). Mateusz w ostatnim meczu pojawił się dopiero w drugiej połowie. Marek nie zagrał podobno najlepiej w Suwałkach, tak więc nie wiadomo czy pojawi się od pierwszego gwizdka na boisku. Fajnie będzie wreszcie zobaczyć Stal Mielec. W czasach ekstraklasy jakoś tak się trafiło, że nigdy nie byłem na meczu z tą drużyną. Wtedy to byłoby coś (Lato, Szarmach, Kukla, Kasperczak).snajper pisze: Co do Stali to bedzie najbardziej emocjonalne spotkanie po obu stronach a Smolka zesra sie zeby udowodnic w Opolu, ze postapil slusznie. Podobnie dwa Gancarczykowie kontratak Marek. Jak wygramy to chyba ....no nie wiem co zrobie