:D
Wielkie dzieki dla Glucholaz, po tym sie poznaje sie FC ktorym sie chce (Glucholazy) od tych ktorym sie nie chce (cala reszta).
Re: Stadion dla Opolszczyzny!
27Ja mam co prawda niedlugo liste ale jednak, tylko fizycznie nie bylem w stanie jej dostarczyc, jak nie bedzie za pozno to w Graczach moge ja oddac.
____________________________________________Kulturalny Klub Kibica__________________________________________
28Spokojnie, konkurs swoje, a podpisy swoje. Podpisy zbieramy tak dlugo, az nie rozwiazemy tej sprawy.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
29poczekajcie na moje listy!! :D po za konkursem już może nawet być :)
30Na początku akcji było powiedziane że poparcia można udzielić przez stronę JO albo przez zbieranie podpisów na listach. Teraz wielkie pretensje że ktoś nie przyniósł list. Od nas z Kluczborka około 15 osób udzieliło poparcia poprzez internet i tyle w tej kwestii. pOzDRAwiam.
Kluczbork moim miastem ODRA moim życiem.
31Fakt, Kluczbork tez ladnie sie podpisal, dzieki.
32Ejjj ale ja chcialem brac udzial w konkursie :)) Do Gracz przywioze liste, jeszcze sie ja troche rozbuduje do tego czasu ;)
____________________________________________Kulturalny Klub Kibica__________________________________________
34może być zamknięty mnie nagrody nie interesują (chyba że są fajne :D) a podpisy i tak zbiorę :)
35A juz mialem nadzieje, ze w koncu w zyciu cos wygram ;) Trudno ale mam nadzieje, ze wygramy wspolnie ten stadion :)
37Pilnujcie prosze, zeby wpisy na kartkach byly czytelne, szczegolnie PESELe.
38Jest gdzies jakas lista do wydrukowania na podpisy?czy na zwyklej kartce np.A4
ODRA OPOLE
39http://www.jednaodra.pl/sdo.pdf Lista podana przez Looza
Ludzie,co jest tylko ledwo ponad 500 podpisów na stronie? Co to? MAMY CIĘ?! :/
Ludzie,co jest tylko ledwo ponad 500 podpisów na stronie? Co to? MAMY CIĘ?! :/
40Mamy jeszcze jakies 500 osob do przepisania z list, wiec zakladac mozna, ze na razie mamy ok 1000 podpisow. Slabo, do roboty! ;)
41podziekowania dla Klimka.moje przeoczenie,lista wydrukowana teraz do roboty!!!!!!!!
ODRA OPOLE
42Panowie i panie, czy na prawde na stadionie zalezy tylko kilku osobom? Przez miesiac zebralismy okolo 1000 podpisow, dla tylu osob to nikt stadionu nie zbuduje. Wezcie sie za to, bo za pare lat kolejnego upadku klubu nie bedziecie mogli zwalac na "onych", tylko na was samych, bo to sprawa calkowicie fundamentalna dla przyszlosci naszego klubu.
43my w miesiac zebralismy tysiac a Pogon w 6 godzin dwa tysiace...
czy wydrukowanie listy i puszczenie jej np po klasie jest az takie trudne?
czy wydrukowanie listy i puszczenie jej np po klasie jest az takie trudne?
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 25 października 2010, 16:37 przez gadzon, łącznie zmieniany 1 raz.
44naprawde nie rozumiem co poniektorych
naprawde jest taki problem wydrukowac chociazby 1 taka liste czyli 28 podpisow i zebrac te podpisy czy to po rodzinie, kolegach z osiedla, studiow czy klasy?
wystarczy ze zrobi to 465 osob (te ktore byly w Rybniku, czyli kibice ktorym chyba zalezy na Odrze) a juz bedziemy mieli 13020 podpisow !
a mysle ze liczba 15000 podpisow jest liczba ktora powinnismy osiagnac bez problemu
takze kazdy kto tego jeszcze nie zrobil drukowac i dawac znajomym do podpisania !
nic nie tracimy a zyskac mozemy wiele
wstyd jakich kibicow ma Wielka ODRA !
naprawde jest taki problem wydrukowac chociazby 1 taka liste czyli 28 podpisow i zebrac te podpisy czy to po rodzinie, kolegach z osiedla, studiow czy klasy?
wystarczy ze zrobi to 465 osob (te ktore byly w Rybniku, czyli kibice ktorym chyba zalezy na Odrze) a juz bedziemy mieli 13020 podpisow !
a mysle ze liczba 15000 podpisow jest liczba ktora powinnismy osiagnac bez problemu
takze kazdy kto tego jeszcze nie zrobil drukowac i dawac znajomym do podpisania !
nic nie tracimy a zyskac mozemy wiele
wstyd jakich kibicow ma Wielka ODRA !
45Można powiedzieć Spikerowi żeby ogłosił ,że w przerwie meczu są zbierane podpisy bo mi sie wydaje że dużo osób z krytej nawet nie wie o tym przedsięwzięciu ..to moje zdanie .
Komprachcice
46http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article ... /624572251
Opole nie będzie rozbudowywać stadionu piłkarskiego!
Kibice piłkarscy co najmniej pięć lat będą musieli poczekać na nową trybunę przy ul. Oleskiej. Zamiast niej prezydent woli budować wiadukty nad obwodnicą i przy ulicy Wschodniej.
Kibice piłkarscy co najmniej pięć lat będą musieli poczekać na nową trybunę przy ul. Oleskiej
Modernizacja stadionu piłkarskiego była elementem programu wyborczego prezydenta Ryszarda
Zembaczyńskiego.
Dlatego powstały dwa projekty (jeden wylądował w koszu), a w ubiegłym roku pokazano efektowną
wizualizację nowej trybuny oraz zaplecza. Tyle, że inwestycja nie ruszyła ani w ubiegłym roku, a w tym też nie ma już na to szans. Tym bardziej, że prezydent przekłada jej realizację aż na lata 2013-2015.
No to podpisy można sobie wsadzić ... chyba.
Opole nie będzie rozbudowywać stadionu piłkarskiego!
Kibice piłkarscy co najmniej pięć lat będą musieli poczekać na nową trybunę przy ul. Oleskiej. Zamiast niej prezydent woli budować wiadukty nad obwodnicą i przy ulicy Wschodniej.
Kibice piłkarscy co najmniej pięć lat będą musieli poczekać na nową trybunę przy ul. Oleskiej
Modernizacja stadionu piłkarskiego była elementem programu wyborczego prezydenta Ryszarda
Zembaczyńskiego.
Dlatego powstały dwa projekty (jeden wylądował w koszu), a w ubiegłym roku pokazano efektowną
wizualizację nowej trybuny oraz zaplecza. Tyle, że inwestycja nie ruszyła ani w ubiegłym roku, a w tym też nie ma już na to szans. Tym bardziej, że prezydent przekłada jej realizację aż na lata 2013-2015.
No to podpisy można sobie wsadzić ... chyba.
47Po pierwsze - politycy sa od realizacji oczekiwan spolecznosci miasta. Po drugie, w projekcie budzetu na nastepny rok jest 5mln na stadion przy Oleskiej, wiec nie wiem skad ten news, po trzecie wiem ze prezydent juz zarzucil plan budowy jednej trybuny i sklada sie ku nowemu projektowi na wzor Gliwic, co trzeba mu wybic z glowy. Po czwarte, wole za 5 lat miec zajebsity stadion, niz za 2-3 (bo wczesniej przeciez nie) kiepski.
48Tak,ale te 5 mln to raczej jest na renowację,ewentualnie murawę ale nie na budowę czegokolwiek.
49Nikt nie mowi o budowie. Bardziej murawa podgrzewana (2mln) + projekt calego stadionu (3mln)
50Czmielu, już kij z tym drukowaniem listy.
Na forum mamy ponad tysiąc użytkowników, niech każdy wpisze siebie + rodzice i ewentualnie rodzeństwo to już jest kilka tysięcy. Czy tak ciężko poświęcić kilka sekund, od których może zależeć przyszłość Odry?
P.S. co do akcji Pogoni to owszem, mają już mega dużo podpisów ale zbierają je z całego kraju (m.in. temat o tym jest na kibice.net), a my zbieramy podpisy tylko z Opolszczyzny.
Na forum mamy ponad tysiąc użytkowników, niech każdy wpisze siebie + rodzice i ewentualnie rodzeństwo to już jest kilka tysięcy. Czy tak ciężko poświęcić kilka sekund, od których może zależeć przyszłość Odry?
P.S. co do akcji Pogoni to owszem, mają już mega dużo podpisów ale zbierają je z całego kraju (m.in. temat o tym jest na kibice.net), a my zbieramy podpisy tylko z Opolszczyzny.
Odra jest najważniejsza !