Re: ZMIANA TRENERA !!!
26Bo to tylko moje przypuszczenia :) No i obawiam sie, ze lepszych kandydatow brak.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
Moderator: zielu
Jak bys nie wiedzial to p.Kaniuka byl juz trenerem Odry i za jego kadencji Odra nie wygrala zadnego meczu na wyjezdzie.A jak Odra przegrala ze Swornica to trenerem byl kto:)???nOrweg pisze:Ludzie!Co to Polonia W-wa,czy Atletico Madryt?Rozumiem każdy z nas na początku sezonu chciał awansu,ale liga weryfikuje nasze plany.9 kolejka a wy trenera zwalniacie.Tyle się mówi o nerwowych działaczch.Zobaczcie przykład Kafarskiego z Lechii G.,Probierza z Jagi.Tam zachowano zimną krew,i powoli efekty widzac.Jak dla mnie więcej spokoju.
Zdaje mi się,że jeden liść nie wystarczy.gitmet pisze:Moze dadza sobie po lisciu i juz wszystko bedzie szlo w kierunku 2 ligi
Kolego bardzo dobrze pamietam kto i kiedy byl trenerem.Ale przypomnij sobie jaka wtedy byla sytuacja w klubie i wynik osiagniety przez tamten zespol D.K wcale nie byl zly.Pamietasz moze na ktorym miejscu w tabeli zakonczyli sezon? A bieda w klubie byla strasznagoryl pisze:Jak bys nie wiedzial to p.Kaniuka byl juz trenerem Odry i za jego kadencji Odra nie wygrala zadnego meczu na wyjezdzie.A jak Odra przegrala ze Swornica to trenerem byl kto:)???gitmet pisze:Minelo juz pare godzin i czlowiek ochlonol.Nie mozna zmieniac trenera po paru kolejkach.Trzeba dac mu troche czasu niech w spokoju popracuje do konca sezonu i wtedy bedziemy go rozliczac.Mnie martwi brak stanowczej reakcji zarzadu na ciagle roszady w skladzie.Niewiem czym to jest spowodowane moze tym ze trener i prezes sa kolegami? i prezes nie potrafi jasno i konkretnie porozmawiac z trenerem.Jak ta drurzyna ma grac dobrze jak zaden pilkarz nie jest pewny miejsca w skladzie.Pilkarz musi zaufac trenerowi i na odwrot. A w tej sytuacji zadna ze stron sobie nie ufa.PANIE PREZESIE OCZEKUJEMY KONKRETNEJ REAKCJI ale nie zmiany trenera.
niestety, ale to słuszne słowa, no może oprócz zadowolenia z pozycji w tabeli:(kocu88 pisze:Ja proponuję, żeby każdy, kto wymaga zmiany trenera podał konkretne nazwisko, kogo chciałby w zamian. Trzeba patrzeć realistycznie, chcieć to sobie możemy i Guusa Hiddinka, ale wskażcie kogoś znacznie lepszego od Dariusza Kaniuki, kto będzie pracował za podobne pieniądze. Przed sezonem serce oczywiście mówiło awans, rozum - środek tabeli, awans za rok. Także ja na razie jestem zadowolony z pozycji Odry w tabeli.