Re: Byli piłkarze Odry

785
https://transfery.info/aktualnosci/mied ... nie/246062

Definitywny ... ciekawe ile zarobiliśmy.... ?
To jest niepojęte ze chlop strzelił 15 bramek i bez większych minut oddajemy go miedzi która pewnie za 2 lata na nim porządnie zarobi...
Żenady ciąg dalszy - nikt nie zauważył ze wyróżniającemu się juniorowi (do tego napastnikowi) kończy się kontrakt i trzeba przedłużyć, wypożyczyć i obserwować?

787
Akurat tu jestem w stanie zrozumieć Klicha i jego otoczenie. W Odrze nie oszukujmy się, że by się nie przebił obecnie. W Miedzi mają już historię stawiania na młodych napastników i ich promowania, a przykład Wiktora Bogacza pewnie podziałał na wyobraźnię. Niech idzie, powodzenia, prawdziwej szansy, tak jak np Szkliński, Zawada czy Osipiak, nie dostał, także też nie ma co sobie pluć w brodę.

Z drugiej strony - ciekawe która pozycja w przyszłym sezonie widnieje w planach trenera Skrobacza jako ta dla młodzieżowca? Ale to już rozważania na inny forumowy wątek.

788
"Jestem bardzo zadowolony z podpisania kontraktu w Miedzi Legnica. Cieszę się, że moja dotychczasowa praca została dostrzeżona. Myślę, że Miedź to znakomite miejsce do rozwoju. Moim celem jest debiut w pierwszym zespole, na który będę ciężko pracował" – powiedział po podpisaniu umowy Daniel Klich.