Re: 32 kolejka (2024/2025). Odra - Kotwica Kołobrzeg.

4
...ciekawe jest to że jesli jutro wygramy z kotwica to za tydzień pogon gra z nimi a na koniec warta.
Na dzisiaj wygląda że są naprawdę blisko utrzymania (jeśli im pomozemy)

Myślę więc że w ramach podziękowania dla noconia Odra wygra z kotwica 😁

To pokazuje jak ważny jest dla nas jutrzejszy mecz (pierwszy i oby ostatni mecz o wszystko) jak wygramy to już naprawdę będzie dobrze, jak nie to niedosc ze będzie już ciasno jak w Warsie to zrobi sie naprawdę nerwowo bo w ostatnich 2 meczach też gramy z drużynami walczącymi ożycie.
Niestety cały ten sezon sprowadził sie (jebac sobola) do 3 ostatnich meczy w których walka idzie na noże i to fsrt może zadecydować o spadku.

7
Sobola ktoś zatrudnił! Noconia ktoś nie przedłużył! Lisiński szlak mnie trafia że to my mieliśmy takiego trenera jak Adam Nocoń! A ty i twoi kumple z zarządu spieprzyliście to tak że teraz nie ważne czy Odra się utrzyma czy nie. Lisiński i cały zarząd WON, WON. I przestańmy mówić że ludzie z regionu. Lisiński ten klub bez ciebie i tego zarządu lepiej by organizacyjnie wyglądał.
A może wy chcecie tego spadku?
Zatrudnienie Sobola, Kumpla Bartnickiego na pół roku, podpisania kontraktów z zawodnikami z 4 ligi, bądź nie grającymi od ponad roku, brak rejestracji Milosa!

14
Ok, to na szybko licząc utrzymamy się w sobotę jak Pogoń Siedlce nie wygra, lub jeśli wygra, w niedzielę jeśli przynajmniej zremisujemy z oficjalnie spuszczoną Wartą, która jest zdecydowanie najsłabszym zespołem ligi. A jeszcze jedna kolejka w zapasie. Dużo spokoju dzięki temu zwycięstwu, dzięki drużyna!

A Muratovic pokazuje jak gra zmiennik z krwi i kości. On z Kobusińskim wymiennie i na trzeciego Sula/Wolny i wygląda to ok.

20
smilee pisze: niedziela, 11 maja 2025, 17:33 Murarowic powinien grać przed kobusinskim - może nie było by takiej dziury w srodku
Nie zgodzę się z Tobą! Kobusiński potrafi się zastawić, dobrze gra tyłem do bramki, wygrywa pojedynki szybkościowe. I tylko trochę szczęścia mu zabrakło przy strzale w poprzeczkę. Mamy dwóch dobrych napastników. I chciałbym zobaczyć ich razem na boisku. W ataku i w czasie presingu na przeciwniku są w stanie dużo zrobić.