zebro pisze: ↑niedziela, 6 października 2024, 20:00
Nie oglądałem meczu, nie oglądałem skrótów.
.. szczęśliwy człowiek z Cienie 😁
Nie zgodzę się z tym (pod całą resztą się podpisuje) ze nie ma znaczenia czy 1 czy 10 - myślę że jednak jest paru zawodników w tej drużynie (obym się nie mylil) którym zależy i w ich głowach ma to znaczenie.
Od 70 minuty (albo inwczesniej) zawodnicy odliczali minuty do końca i mimo dłuższych przerw w grze sędzia się zlitowal i nie przedłużał.
Miałem wrażenie że gdyby był taki przepis to kaminski jako kapitan ustalimy z kapitanem arki że Kończyny i mecz skończyłby sie w 70 minucie.
Przecież ci zawodnicy nie zapomnieli jak się gra w piłkę (już nawet szrekni hakuch dorownali) więc albo są zajechani fizycznie albo psychicznie (a może jednak i drugie).
Z takich kryzysów nie jest latwo wyjść i wymaga to wsparcia trenera fachowca. Nie bez powodu paru obecnych i bylych trenerow (tych co nie chodziło do fryzjera) ma status superstrazaka -poprostu są w stanie jednocześnie poprawić popelnione przez poprzednika błędy w przygotowaniu ale i zapanować nad morale. Bez tego samo się nie naprawi (nawet na nowym stadionie) więc pozostaje wierzyć że nowy trener to ma, choć jego największe sukcesy do tej pory to raczej ataki nie obrony.
Ciężko o optymizm, ale dopóki pilka w grze ...