Re: 11 kolejka (2024/2025). Wisła Kraków - Odra.
#26Trener jeszcze Wiśle chciał podarować punkty a od wtorku 5 zwycięstw z rzędu.
Chuj, namówiłeś.
100% zgody. Ja też nie rozumiem jaki jest klucz - chodzą sobie po klubach, wszędzie zostawiają po sobie zle opinie, ale w naszym zarządzie jest dziwna wiara, że tu będzie inaczej. W każdym z tych 3 przypadków do Odry płyną kondolencje od kibiców innych klubów, ale u nas jak gdyby nigdy nic jest wiara w „dwuletni plan na ekstraklasę”. Jak już idziemy w scenariusz z trenerem na dorobku, to czy nie lepiej jest zrobić dobry przegląd niższych lig? Bartnicki w roli dyrektora sportowego też nie bardzo wiem co robi. Matysek w zarządzie czym ma się zajmować? Wnieść dobre praktyki z kilku miesięcy „zarządzania” Górnikiem, czy powtórzyć sukcesy transferowe ze Śląska?Foker pisze: ↑piątek, 27 września 2024, 20:24Czytałem komentarze wszędzie, gdzie się dało, po zatrudnieniu Sobola/Bartnickiego. A teraz Matyska.
Nigdzie nie było pół dobrego słowa.
Zamiast zatrudniać tutaj ludzi młodych perspektywicznych, z papierami na rozwój, kogoś kto coś chce osiągnąć, kogoś kto ma pomysł, ludzi nowoczesnych, to my bierzemy nieudaczników i dziadów.
Boże.
Ja sobie na ten moment na przestrzeni ostatnich 25 lat nie przypominam gorszego meczu, wynik tragedia, gra dno. KOMPROMITACJA.
No to fajnie. My naprawdę mamy ciekawie z trenerami.LooZ^ pisze: ↑piątek, 27 września 2024, 20:35Czy to już moment na to, żeby napisać, że od jakiegoś czasu słyszę, że piłkarze niezbyt doceniają metody szkoleniowe trenera, a jeszcze mniej jego charakter i zachowanie ich względem?
Mamy 2024, a niektóry dalej sądzą, że dorosłych facetów mobilizuje się wyzwiskami i agresją.