Wychowani na Oleskiej" w swoim liście sporo słów poświęcili tematowi nowego trenera niebiesko-czerwonych i rzekomym zwolnieniu jego poprzednika.
Tutaj klub od razu naprostował wątek trenera Noconia.
- Odnosząc się do rzekomego zwolnienia trenera Noconia, pragnę wyjaśnić, że taki fakt nie miał miejsca. Trener Nocoń wypełnił swój kontrakt w całości, a jego zastępcą został obecny trener, z którym również chcielibyśmy wypełnić aktualnie obowiązujący kontrakt i w tym czasie zrealizować cel jakim jest upragniony awans - piszą władze Odry w liście do kibiców.
...tyle w temacie zwolnię ia trenera.
Myślę że dopiero jak już naprawdę będziemy prawie w 2 lidze przyjdzie refleksja... oby nie za późno.
https://www.24opole.pl/53795,Zarzad_Odr ... omosc.html
To mój klub więc siła rzeczy trzymam kciuki także za sobolewskiego i bardzo chciałbym żeby został trenerem dekady wprowadził Odrę w przyszłym sezonie do Ekstraklasy.
Niestety jednak z każdym kolejnym blamazem moja wiara słabnie.
Do tego dochodzą chaotyczne roszady w składzie, co mecz i Ne ustawienie innymi wykonawcami.
Minęło 9 kolejek, do tego była przerwa, a jeśli się coś zmienia to raczej na gorsze 😒.
Klub kibiców dalej na w dupie.
Co z Kamińskim, szrekiem, spychala?
Ciężko 2 slowa napisać, ja pierdole z czym my się pchamy do tej Ekstraklasy i na ten stadion ?
Może niech staduin wypełnia Zenek czy maryla a drużyna zagra tam dopiero w ekstraklasie?
Coraz bardziej wątpię że ten awans ma szansę powodzenia, kolejna 2,3,4 letnie projekty które mają tylko plan końcowy (awans), ale nic po drodze...
Jaki jest cel na ten sezon, skoro na przyszły sezon plan to awans to skąd kasa na ten awans?
Amatorka taka sama jak za leśnych dziadków 30 lat temu... eh żal patrzeć 😒