Halucha nie ma nawet na ławce. Może jakaś kontuzja, uraz ?respest pisze: piątek, 15 lipca 2022, 15:44Trochę się zmieniło w składzie od czasu tego posta, ale poza Haluchem, Urbańczykiem i Żemłą (Spychałę potem sprostowałem na Szreka), to skład w miarę przewidziany. Paprzycki jest potrzebny co środka do walki fizycznej, Kostrzycki zamiast Żemły to w sumie podobny poziom, jednak najbardziej obawiam się postawy Sapielaka. No i trochę nie rozumiem, po tym co pokazał w sparingach Haluch, no ale na treningach nie byłem i wypada zaufać trenerowi Kani.respest pisze: czwartek, 30 czerwca 2022, 18:39 To na obecna chwile skład na Nieciecze wyglądałby wg mnie tak: Haluch - Kedziora, Kamiński, Zemlo - Klimek, Urbanczyk, Niziołek, Spychala - Nowak, Mikinic - Czaplinski
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2022/2023. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
227Żemło nie gra, bo jeszcze nie jest w pełnym treningu po kontuzji.
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2022/2023. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
228Dziwi brak Halucha i Kleca.
229Ciekawe, Maciej Makuszewski (ex Lech i Jaga) przechodzi do Odry.

Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
230Nie wiem jaki jest plan, ale mając Makuszewskiego, Mikinicia, Marca, Nowaka, Łapińskiego i Kleca dwójka z tego grona będzie siedziała nawet nie na ławce, a na trybunach. Wolałbym jednak jakieś sensowne wzmocnienie defensywy.
231Jak pisałem parę postów wyżej potrzebujemy lidera na boisku i w szatni - myślę że wlasnke taki może być plan
232Korona chce Klimka, tylko ze Odra chce za niego 2 miliony zlotych.Bardzo dobrze czas sprzedawac za normalne pieniadze a nie za grosze.
233Gorzej jak się kontrakt będzie kończył
234On ma tak naprawdę 2 lata kontraktu jeszcze, także raczej bym się nie obawiał że odejdzie za grosze. Klauzuli chyba też nie ma, skoro Odra rzuca taką kwotę. I dobrze, bo nie ma żadnego powodu żeby Odra go oddawała za mniejszą.
235Pytanie czy Klimek chce grać w Odrze? W ostatnim meczu sprawiał wrażenie że gra za kare.
Swoją drogą mając Makuszewskiego, Mikinicia, Marca, Nowaka, Łapińskiego i Kleca gdzie będzie miejsce dla Wróbla i Paszkowskiego? Ktoś odchodzi chyba...
Swoją drogą mając Makuszewskiego, Mikinicia, Marca, Nowaka, Łapińskiego i Kleca gdzie będzie miejsce dla Wróbla i Paszkowskiego? Ktoś odchodzi chyba...
236Ależ Makuszewski to był grajek swego czasu!
237No jak nawet ja go kojarzę z Lecha i Jagi, gdzie piłką interesuje się średnio, to jestem pod wrażeniem ;)
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
238https://sportdziennik.com/odra-opole-na ... rt-od-lat/
Odra zanotowała najgorszy start od dawien dawna. Po raz ostatni nie miała na koncie żadnego punktu po 2 kolejkach w 2008 roku.
Odra zanotowała najgorszy start od dawien dawna. Po raz ostatni nie miała na koncie żadnego punktu po 2 kolejkach w 2008 roku.
239"Pierwsza wygrana, 2:1 w Chojnicach, przyszła dopiero w 12. kolejce. Teraz nie da sobie wyobrazić, by oczekiwanie trwało równie długo."
... Brrrr
... Brrrr
240Podobno jest duże prawdopodobieństwo, że Kostrzycki zerwał krzyżowe ... Niebawem ma mieć rezonans i będzie diagnoza.
241... i caly plan w pizdu
242Prawdę mówiąc od razu wyglądało na długą przerwę, bo, tak jak też ktoś tu pisał, kontuzja bez kontaktu to najgorszy typ kontuzji. Wypada życzyć szybkiego powrotu do zdrowia i formy ze startu rozgrywek.
243Kontuzji doznał w poniedziałek, a dopiero dziś ma mieć rezonans.cartman pisze: piątek, 29 lipca 2022, 6:08 Podobno jest duże prawdopodobieństwo, że Kostrzycki zerwał krzyżowe ... Niebawem ma mieć rezonans i będzie diagnoza.
Dziwi mnie, dlaczego tak późno.
244Rozmawiałem o tym z piłkarzem z innego klubu. Zadałem to samo pytanie. Podobno to standard. Załątwiają mu wizytę u tego znanego lekarza - chyba Ficek jak dobrze pamietam.mario11983 pisze: piątek, 29 lipca 2022, 7:14Kontuzji doznał w poniedziałek, a dopiero dziś ma mieć rezonans.cartman pisze: piątek, 29 lipca 2022, 6:08 Podobno jest duże prawdopodobieństwo, że Kostrzycki zerwał krzyżowe ... Niebawem ma mieć rezonans i będzie diagnoza.
Dziwi mnie, dlaczego tak późno.
245Robi się nieciekawie w formacji defensywnej. Kostrzycki pewnie wypada na 7-8 miesięcy, Żemło dalej nie trenuje.
Zostaje Kamiński, Kędziora i nieprzewidywalny Tkocz...
Zostaje Kamiński, Kędziora i nieprzewidywalny Tkocz...
247Kędziora coś mi się nie podoba w tym sezonie... Ostatni mecz miał tragiczny. Sitek z Podbeskidzia objeżdżał go na naszym lewym skrzydle jak młodego. Dobrze, że potem przeszedł na prawe. Grał już wtedy z żółtą kartką.
248Dzisiaj o 12 losowanie pucharu Polski
https://www.youtube.com/watch?fbclid=Iw ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?fbclid=Iw ... e=youtu.be
TYLKO ODRA OKS !!!
249Start Jełowa - Zagłebie Lubin :)