Re: Stadion dla Odry
#1352Czy prezydent ma większość w radzie miasta w tym przypadku ? Czy może sie zdażyć coś że rada sie nie zgodzi na tą inwestycję?
#1353Ma większość, nie spodziewam się sensacji, a nawet sądzę, że plan poprze przynajmniej część opozycji.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#1354Co fachowiec to fachowiec. Poprawka przeszła.
19 za, 1 wstrzymujący się (Marek Kawa), 0 przeciw.
19 za, 1 wstrzymujący się (Marek Kawa), 0 przeciw.
#1355Humor mi się poprawił w tym ciężkim dniu ;)
"LG Energy Solution" na grafice. Czy to oznacza że jest już sponsor tytularny ?
"LG Energy Solution" na grafice. Czy to oznacza że jest już sponsor tytularny ?
#1356Nie wiem, ale się domyślam ;)
1. AW już parę tygodni temu ogłaszał "wielkie inwestora na terenie przyłączonym do Opola"
2. LG Chem / LG Energy Solutions zapowiadało już od jakiegoś czasu, że chce budować drugą fabrykę niedaleko swojej fabryki LG Chem we Wrocławiu
1. AW już parę tygodni temu ogłaszał "wielkie inwestora na terenie przyłączonym do Opola"
2. LG Chem / LG Energy Solutions zapowiadało już od jakiegoś czasu, że chce budować drugą fabrykę niedaleko swojej fabryki LG Chem we Wrocławiu
#1357Może mi umknęło ( w końcu trochę to trwa), ale czy wiadomo czy budowa będzie oddawana etapami i mecze będziemy mogli grać na Północnej nie w 2024 a wcześniej?
Jak w końcu doczekam się stadionu z prawdziwego zdarzenia i obejrzę na nim komfortowo pierwszy mecz, to chyba się rozpłaczę. A jeszcze jak to będzie pierwszy od kilkudziesięciu lat mecz w Ekstraklasie...
Jak w końcu doczekam się stadionu z prawdziwego zdarzenia i obejrzę na nim komfortowo pierwszy mecz, to chyba się rozpłaczę. A jeszcze jak to będzie pierwszy od kilkudziesięciu lat mecz w Ekstraklasie...
#1358Niestety chyba nie przewidziano etapowania, ale nie jestem pewny jak to finalnie się skończyło.
#1361Jak bedzie mozliwosc to na nowym stadionie wykupie sobie siedzisko dozywotnio. O ile bedzie mnie stac.
#1364To zalezy od wynikow. Jak beda, to do setki, a jak nie to pewnie krocej. I nie mam kolego tutaj na mysli wynikow EKG :)
Ostatnio zmieniony piątek, 1 października 2021, 20:57 przez snajper, łącznie zmieniany 1 raz.
#1365My starsi kibice przezywamy to podwojnie. Myslalem ze juz nigdy do tego nie dojdzie.
#1366Coś cisza z naszym stadionem - umowa z wykonawcą już podpisana czy czekamy na coś ?
#1367No spokojnie. Niedługo powinna być podpisana.
#1368Ja już trzymam łopatę w rękach żeby dokonać symbolicznego wbicia równoległego na ogródku.
#1370A smilee nadal stoi w ogródku z łopatą od października, czucia w rękach już nie ma, ziemia zmrożona...
#1375Nowa Trybuna Orlenowa nawet nie raczyła odnotować faktu podpisania umowy. Partyjny szlam.