Tylko że dziś w sparingu ze Stalą Brzeg grali zawodnicy 4-ligowych rezerw, juniorzy i testowani.snajper pisze: sobota, 24 lipca 2021, 16:42 Kiedys mowilo sie o grze Odry " Puchary rzadza sie swoimi prawami ". Dzisiaj mozemy powiedziec to samo o grze Odry w sparingach. Stal Brzeg przegrywa wysoko z Chorzowskim Ruchem, a wygrywa z Odra. Ach te sparingi, niech juz rusza liga bo nic nie wiadomo. A sparingi Odry przypominaja mecze reprezentacji przed ME. Nikt nic nie wie.
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2021/2022. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
327No u nas grali 17-19 latkowie, on ma 22 lata z tego co wiem.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2021/2022. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
328Niedługo prawdopodobnie transfer młodego lewego obrońcy zza naszej południowej granicy :)
329A co z Pudlikiem, Weinzettelem i Czajkowskim? Byli wypożyczeni, nie grali w sparingach, na zdjęciach z treningów też ich nie widać.
330No i własnie jak w reprze. Powiedz kolego, gdzie tu sens sprawdzac, czy testowac jak kto woli, nowych piłkarzy wraz z juniorami. Chcemy jakiegos młodziezowca to musi barazowac z pierwszym zespolem, podobnie ma sie rzecz z nowym sprawdzanym piłkarzem. Dalej nie wiemy po tym meczu jak zagra w zezpole, gdy bedzie mial lepszych partnerow. A do rozpoczecia juz tylko kilka dni.mario11983 pisze: sobota, 24 lipca 2021, 17:16Tylko że dziś w sparingu ze Stalą Brzeg grali zawodnicy 4-ligowych rezerw, juniorzy i testowani.snajper pisze: sobota, 24 lipca 2021, 16:42 Kiedys mowilo sie o grze Odry " Puchary rzadza sie swoimi prawami ". Dzisiaj mozemy powiedziec to samo o grze Odry w sparingach. Stal Brzeg przegrywa wysoko z Chorzowskim Ruchem, a wygrywa z Odra. Ach te sparingi, niech juz rusza liga bo nic nie wiadomo. A sparingi Odry przypominaja mecze reprezentacji przed ME. Nikt nic nie wie.
Tyle mojego, Dinamo ze Piotrowi Plewni poprostu ufam, nie rozumiem tylko koncepcji , a z oficjalnej strony nie dowiesz sie nawet ile razy dziennie trenuja i gdzie. Niczego nie dowiesz sie. Zakładam, ze moze byli przemeczeni treningami.
331Oficjalna strona nie działa! Biletów też nie kupisz! Ręce opadają i nie tylko!
332Czajkowski grał w sparingu wczoraj. W żółtej koszulce 😏queswho pisze: sobota, 24 lipca 2021, 20:24 A co z Pudlikiem, Weinzettelem i Czajkowskim? Byli wypożyczeni, nie grali w sparingach, na zdjęciach z treningów też ich nie widać.
333Co do strony z biletami to poinformowali na stronie na fb że są utrudnienia. Chociaż taka. Informacja jest :D
334https://1liga.org/aktualnosci/plan-tran ... -ligi-9764
Z Sandecją u siebie w niedzielę 15 sierpnia o godzinie 18:00, z Sosnowcem 19 sierpnia w czwartek o 18:00, z Chrobrym Głogów w poniedziałek 23 sierpnia o godzinie 18:00.
Jak na dłoni widać, że to nie klub ustala godziny spotkań tylko telewizja Polsat. Dramat...
Z Sandecją u siebie w niedzielę 15 sierpnia o godzinie 18:00, z Sosnowcem 19 sierpnia w czwartek o 18:00, z Chrobrym Głogów w poniedziałek 23 sierpnia o godzinie 18:00.
Jak na dłoni widać, że to nie klub ustala godziny spotkań tylko telewizja Polsat. Dramat...
335Niedziela bardzo dobrze ale cała reszta beznadziejna. A te mecze i tak będą tylko na ipla
336To jest popierdolone. Mecze na ipla są dla tych którzy nie mogą być osobiście. A tutaj pod iple ogranicza się dostęp tym którzy mogą byc na żywo. Totalna bzdura.
337Bierzcie pod uwagę że ma być var - pewnie muszą tak sterować dniami i godzinami męczy żeby kamer dla wszystkich starczyło ...
338Chyba faktycznie chodzi o var, a nie iplę.
Jutro na prezentacji ma być jakiś hit transferowy.
Jutro na prezentacji ma być jakiś hit transferowy.
Odra jest najważniejsza !
339Mam poczucie, że nie chodzi o piłkarza, ale nie wiem o co może chodzić. I nie, Gajdi nie wraca ;)
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
341Pewno Dyrektor Sportowy :D
342Mati marzec :). Czy ja wiem czy to taka bomba transferowa....
343Czy ja wiem czy on nam aż tak jest potrzebny? Na skrzydle wypadał słabo a dopiero na 10 pokazał pełnię możliwości. Na pewno trzeba to traktować jako wzmocnienie, ale bardziej cieszyłbym się z 9.
344Z tym Marcem pewne? Myślę, że bardzo by nam się przydał, mega progress zrobił.
Odra jest najważniejsza !
346Wydaje mi sie, ze piłkarz z taka technika uzytkowa ( na polskie warunki ) zawsze bedzie wzmocnieniem
347Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
348Dobre info. Bardzo mi się podobał w sparingu z Ruchem.
Oby się fajnie u nas rozwijał.
349Czy ktoś wie czy, będzie jakaś transmisja live z prezentacji? Niestety 2 zmiany i do 22 w tyrce.
350Bernard Petrak w Odrze! ⚽️
🖊 21-letni obrońca związał się z naszym klubem 2-letnim kontraktem z opcją przedłużenia o kolejne 12 miesięcy.
🖊 21-letni obrońca związał się z naszym klubem 2-letnim kontraktem z opcją przedłużenia o kolejne 12 miesięcy.