Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2020/2021. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
476A co z bramkarzem bo przeciez nasz sympatyczny kibic-bramkarz Tobiasz to kilka sieci w kazdym meczu ?!
LooZ^ pisze: piątek, 4 września 2020, 8:23 Bo ty tak powiedziałeś?
Zabawne, że jak grał regularnie po pierwszym awansie do 1 ligi to był uważany za jednego z najlepszych bramkarzy w lidze i nosiliście go na rękach,, a teraz właściwie bez powodu nawet przez własnych kibiców jest jechany. Super wsparcie dla piłkarza Odry, tutaj wychowanego, który jest fanatykiem z Odrą w sercu.
O mój boże, jeden z najbardziej bezbeckich komentarzy na tym forum od dawna. Gratulacje!snajper pisze: piątek, 4 września 2020, 1:55 A co z bramkarzem bo przeciez nasz sympatyczny kibic-bramkarz Tobiasz to kilka sieci w kazdym meczu ?!
Idac takim tokiem myslenia to do dzis w Odrze trenerem powinien byc Kaniuka czy Smolka , bo wychowani na opolszczyznie i Odra na sercu. A powaznie co innego bylo kilka lat temu, a co innego dzisiaj. Na dzis Tobiasz jest bramkarzem przecietnym i to na wyrost. Jak wroci do formy to pogadamy, ale NA DZIS, gdy Kuchta jest kontuzjowany to bramkarza na 1sza lige nie mamy. To moje zdanie i z reguly mialem zawsze racje. Oby powrocil do dawnej formy jak najszybciej. Zobaczymy po kilku kolejkach i powrocimy do temtu.LooZ^ pisze: piątek, 4 września 2020, 8:23 Bo ty tak powiedziałeś?
Zabawne, że jak grał regularnie po pierwszym awansie do 1 ligi to był uważany za jednego z najlepszych bramkarzy w lidze i nosiliście go na rękach,, a teraz właściwie bez powodu nawet przez własnych kibiców jest jechany. Super wsparcie dla piłkarza Odry, tutaj wychowanego, który jest fanatykiem z Odrą w sercu.
I tez lubie Tobiasza jak malo kogo z naszej oderki, ale niech cos zacznie wyciagac tak jak czynil to wczesniej. Zobaczymy, to przeciez poczatek. Nie wiem tez kto gral, bronil i jak bronil z GKS Katowice, jakas tajemnica ?wijamurzyn pisze: piątek, 4 września 2020, 17:28 Muszę się tutaj ze snajperem zgodzić i generalnie wszyscy, którzy widzieliśmy Tobiasza w pierwszej lidze, powinniśmy to zrobić.
A generalnie uważam, że na forum powinniśmy pisać to, co uważamy, a nie gryźć się w język bo może jakiś piłkarz przeczyta i będzie mu przykro. Niestety, jak sam Looz kiedyś napisał - nie każdy musi być bramkarzem w pierwszej lidze.
Dokładnie ilość nie jakość... Więc może skończ się już udzielać bo sensowne posty z twojej strony można policzyć na palcach jednej reki.snajper pisze: piątek, 4 września 2020, 17:12 Jak dorosniesz to zrozumiesz, ze nie ilosc, a jakosc robi roznice w pilce. Ale ty pewnie nigdy tyczki na tej wysokosci nie przeskoczysz.
Albo to jest forum dla kibiców Odry(bez względu na wygłaszane opinie), albo towarzystwo wzajemnej adoracji. Wydaje mi się, że każdy powinien mieć możliwość wyrażenia swojej myśli. A jak nie, to zróbmy nasze opolskie "łubudubu"Pawlikus pisze: piątek, 4 września 2020, 21:06Dokładnie ilość nie jakość... Więc może skończ się już udzielać bo sensowne posty z twojej strony można policzyć na palcach jednej reki.snajper pisze: piątek, 4 września 2020, 17:12 Jak dorosniesz to zrozumiesz, ze nie ilosc, a jakosc robi roznice w pilce. Ale ty pewnie nigdy tyczki na tej wysokosci nie przeskoczysz.
Ja własnie czekałem aż Ty założysz :)cartman pisze: piątek, 11 września 2020, 11:26 Żyjemy ?
Zakładamy temat dzisiejszego meczu ?
Martwimy się na przykład o skład na dzisiaj ? ;)
Nie chciałem się "panoszyć" Nie wiedziałem czy mogę ;)wijamurzyn pisze: piątek, 11 września 2020, 11:44Ja własnie czekałem aż Ty założysz :)cartman pisze: piątek, 11 września 2020, 11:26 Żyjemy ?
Zakładamy temat dzisiejszego meczu ?
Martwimy się na przykład o skład na dzisiaj ? ;)