Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2020/2021. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

LooZ^ pisze:
piątek, 7 sierpnia 2020, 14:49
No, dramat. Lider w punktacji francuskiej (gole + asysyty), mentor dla młodych, z silną psychiką która dała nam utrzymanie. Kluczowa osoba dla szatni. Dramat, Powinno go na butach wyjebać. Czasem się czytać nie da tych forumowych ekspertów.
nie francuskiej, a kanadyjskiej. Nie wiem jakie Janus ma wpływy w szatni na kolegów, być może faktycznie jest kimś znaczącym, ale po prostu jego często w trakcie meczu nie ma.

Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2020/2021. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

Jest w TOP3 pod względem km na meczu, najwięcej asyst, drugi najlepszy strzelec, kapitan, Każdy kto jest ciut bliżej klubu niż lajkowanie na FB wie, że to kluczowa osoba dla morale i charakteru drużyny która osiągnęła praktycznie nieosiągalne. Ale forumowicze wiedzą lepiej.

Na chuj ciśniecie własnych piłkarzy?
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

wijamurzyn pisze:
piątek, 7 sierpnia 2020, 15:16
kornik pisze:
piątek, 7 sierpnia 2020, 15:14
Przydałoby się jeszcze ściągnąć 1-2 skrzydłowych bo Janus młodszy nie będzie a Mikinic mnie nie przekonuję o Błaniku nie będę wspominał bo to jest dramat.
Błanik wraca do Pogoni, Czernysz wrócił do Polonii, przychodzi Gancarczyk i z drużyną trenuje Konrad Nowak.
Przecież ten Nowak to miał ze 4 poważne kontuzje.Nie no ja nie widzę logiki w tych transferach.Gdyby Rumak sciągał takich piłkarzy to te forum by płonęło kogo on ściąga.

kornik pisze:
piątek, 7 sierpnia 2020, 15:36
wijamurzyn pisze:
piątek, 7 sierpnia 2020, 15:16
kornik pisze:
piątek, 7 sierpnia 2020, 15:14
Przydałoby się jeszcze ściągnąć 1-2 skrzydłowych bo Janus młodszy nie będzie a Mikinic mnie nie przekonuję o Błaniku nie będę wspominał bo to jest dramat.
Błanik wraca do Pogoni, Czernysz wrócił do Polonii, przychodzi Gancarczyk i z drużyną trenuje Konrad Nowak.
Przecież ten Nowak to miał ze 4 poważne kontuzje.Nie no ja nie widzę logiki w tych transferach.Gdyby Rumak sciągał takich piłkarzy to te forum by płonęło kogo on ściąga.
Jak Glik szedł do Torino to też kibice płakali, a po 2 latach został kapitanem i był tam w mieście bohaterem.
Rumakiem każdy się jarał i co z tego wyszło?
Kamińskiego też nikt nie chciał a jest pewniakiem na obronie.
Skończcie jęczeć

Jakkolwiek mam alergię na ostry pojazd po zawodnikach (chociaż sam to robiłem- chociażby w stosunku do Krysiaka), tak uspokojcie się już z tym uciszaniem "ekspertow". Po to jest forum, żeby wymieniać poglądy.
Czasem widać, że transfer jest beznadziejny i to się potwierdza, czasem okazuje się jednak strzałem w dziesiątkę, a czasem coś wydającego się świetnym ruchem okazuje się niewypałem. Jak to sobie wyobrażacie? Że każdy ma pisać "zajebisty transfer!" w każdym przypadku? Ja na przykład mocno krytykowalem przyjście Dudu (miałem racje), zupełnie nie byłem przekonany do Kamińskiego (błąd!) i można tak wyliczać. Obecne transfery moim zdaniem dupy nie urywają, ale taki też będzie sezon, że o spadek nie musimy się martwić, a awansować też nie powinniśmy (bo stadionu pewnie jeszcze kilka ladnych lat nie zobaczymy).