Czy ja wiem czy szeroka? Po dwóch zawodników na każdą pozycję to obowiązek. No i trzech napastników.
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2020/2021. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
#252Netto może być 4 na plusie. Poki co.
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2020/2021. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
#253Ten Matuszewski ponoć duży talent i wielu kibiców Legii liczy, że za rok będzie walczył o miejsce w ich 11.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#254Czyli wypożyczenie? Po co? Nie lepiej ogrywać własnych juniorów?
#255a mamy jakiegoś obiecującego lewego obrońcę?
#256W sezonie w którym spada jedna drużyna wypożyczenia chyba nie mają sensu. Ogramy Legii juniora, za rok do nich wróci a my nic z tego nie będziemy mieć.
#257Czapliński się pojawił na dzisiejszym treningu? :)
#258Też go nie widziałem na fotkach ;) Ale chyba nie wszystkich pokazano.
#259Janus, Trojak, Kamiński i Winiarczyk przedłużyli :)
https://www.facebook.com/odraopole/phot ... &__tn__=-R
https://www.facebook.com/odraopole/phot ... &__tn__=-R
#260Super, ale gdzie Arek? :(
#261Szkoda ze Janus zostaje
#262No, dramat. Lider w punktacji francuskiej (gole + asysyty), mentor dla młodych, z silną psychiką która dała nam utrzymanie. Kluczowa osoba dla szatni. Dramat, Powinno go na butach wyjebać. Czasem się czytać nie da tych forumowych ekspertów.
#265nie francuskiej, a kanadyjskiej. Nie wiem jakie Janus ma wpływy w szatni na kolegów, być może faktycznie jest kimś znaczącym, ale po prostu jego często w trakcie meczu nie ma.
#266Na boisku dużo nie daje a kontrakt top 3 w klubie pewnie
#267Jest w TOP3 pod względem km na meczu, najwięcej asyst, drugi najlepszy strzelec, kapitan, Każdy kto jest ciut bliżej klubu niż lajkowanie na FB wie, że to kluczowa osoba dla morale i charakteru drużyny która osiągnęła praktycznie nieosiągalne. Ale forumowicze wiedzą lepiej.
Na chuj ciśniecie własnych piłkarzy?
Na chuj ciśniecie własnych piłkarzy?
#268Przydałoby się jeszcze ściągnąć 1-2 skrzydłowych bo Janus młodszy nie będzie a Mikinic mnie nie przekonuję o Błaniku nie będę wspominał bo to jest dramat.
#269Błanik odszedł.
#270Błanik wraca do Pogoni, Czernysz wrócił do Polonii, przychodzi Gancarczyk i z drużyną trenuje Konrad Nowak.
#271Mnie tam tylko irytują jego rzuty wolne czy rożne. Chyba każdy wykonywałby je lepiej. Natomiast pewny jestem że w drużynie odgrywa znaczącą rolę, ma ogromne doświadczenie. Gościu związał swoje ostatnie lata poważnej gry z Odrą i mimo wszystko "nie daje dupy"...
#272Przecież ten Nowak to miał ze 4 poważne kontuzje.Nie no ja nie widzę logiki w tych transferach.Gdyby Rumak sciągał takich piłkarzy to te forum by płonęło kogo on ściąga.wijamurzyn pisze: ↑piątek, 7 sierpnia 2020, 15:16Błanik wraca do Pogoni, Czernysz wrócił do Polonii, przychodzi Gancarczyk i z drużyną trenuje Konrad Nowak.
#273Jak Glik szedł do Torino to też kibice płakali, a po 2 latach został kapitanem i był tam w mieście bohaterem.kornik pisze: ↑piątek, 7 sierpnia 2020, 15:36Przecież ten Nowak to miał ze 4 poważne kontuzje.Nie no ja nie widzę logiki w tych transferach.Gdyby Rumak sciągał takich piłkarzy to te forum by płonęło kogo on ściąga.wijamurzyn pisze: ↑piątek, 7 sierpnia 2020, 15:16Błanik wraca do Pogoni, Czernysz wrócił do Polonii, przychodzi Gancarczyk i z drużyną trenuje Konrad Nowak.
Rumakiem każdy się jarał i co z tego wyszło?
Kamińskiego też nikt nie chciał a jest pewniakiem na obronie.
Skończcie jęczeć
#274Jak tu sami eksperci to zapiszcie się na kurs w OZPN, zostańcie trenerami i odnoście sukcesy, nie widzę problemu.
Odra jest najważniejsza !
#275Jakkolwiek mam alergię na ostry pojazd po zawodnikach (chociaż sam to robiłem- chociażby w stosunku do Krysiaka), tak uspokojcie się już z tym uciszaniem "ekspertow". Po to jest forum, żeby wymieniać poglądy.
Czasem widać, że transfer jest beznadziejny i to się potwierdza, czasem okazuje się jednak strzałem w dziesiątkę, a czasem coś wydającego się świetnym ruchem okazuje się niewypałem. Jak to sobie wyobrażacie? Że każdy ma pisać "zajebisty transfer!" w każdym przypadku? Ja na przykład mocno krytykowalem przyjście Dudu (miałem racje), zupełnie nie byłem przekonany do Kamińskiego (błąd!) i można tak wyliczać. Obecne transfery moim zdaniem dupy nie urywają, ale taki też będzie sezon, że o spadek nie musimy się martwić, a awansować też nie powinniśmy (bo stadionu pewnie jeszcze kilka ladnych lat nie zobaczymy).
Czasem widać, że transfer jest beznadziejny i to się potwierdza, czasem okazuje się jednak strzałem w dziesiątkę, a czasem coś wydającego się świetnym ruchem okazuje się niewypałem. Jak to sobie wyobrażacie? Że każdy ma pisać "zajebisty transfer!" w każdym przypadku? Ja na przykład mocno krytykowalem przyjście Dudu (miałem racje), zupełnie nie byłem przekonany do Kamińskiego (błąd!) i można tak wyliczać. Obecne transfery moim zdaniem dupy nie urywają, ale taki też będzie sezon, że o spadek nie musimy się martwić, a awansować też nie powinniśmy (bo stadionu pewnie jeszcze kilka ladnych lat nie zobaczymy).