Mecz wyjazdowy z Wartą przeniesiony na środę, 18 września. Spotkanie odbędzie się w Grodzisku Wlkp.
Godzina będzie jeszcze podana.
Re: #8 - Warta Poznań - Odra Opole (śr. 18.09, g.??)
2Ruiz ma kontuzję?
Wróblewski w podstawie to tragedia.
3Ruiz nie ma kontuzji. Nie łapie się narazie do kadry meczowej.wijamurzyn pisze: środa, 18 września 2019, 17:05 Ruiz ma kontuzję?
A kogo widzisz za Wróblewskiego?
4Może szansę mógłby dostać SparWasser? A od Wróblewskiego to wolę nawet Wdowika.mario11983 pisze: środa, 18 września 2019, 17:07Ruiz nie ma kontuzji. Nie łapie się narazie do kadry meczowej.wijamurzyn pisze: środa, 18 września 2019, 17:05 Ruiz ma kontuzję?
A kogo widzisz za Wróblewskiego?
6I chuj 1-0 kurwa co oni odpierdalają to szkoda słów.
7Kurwa jeszcze więcej miejsca mu mogli dać ...
Odra jest najważniejsza !
12Nie no tragedia, spadek w tym roku i nie ma innej opcji niestety. Tego nie poskładałby nawet Klopp.
13O której Odra wchodzi na murawę?
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
14Warta Poznań pokazuje że w I lidze można grać ładnie w piłkę.
My natomiast wciąż kopiemy się po czole. Oczy krwawią.
A ten nasz młodzieżowiec z Rakowa to może tam wracać. 100% wolałbym zobaczyć tam Sparwassera czy kogokolwiek innego.
#DRAMAT
My natomiast wciąż kopiemy się po czole. Oczy krwawią.
A ten nasz młodzieżowiec z Rakowa to może tam wracać. 100% wolałbym zobaczyć tam Sparwassera czy kogokolwiek innego.
#DRAMAT
15Za spadek odpowiada Wójcik.Tak rozjebac klub to tylko mógłby idiota.Gratuluję Karol.
16To, że Rumak nasprowadzał wynalazków na okręgówkę to jedno, ale jak to się stało, że całkiem fajni gracze, którzy byli w Odrze wcześniej też nagle zapomnieli jak wymienić dwa celne podania...
A przy akcji bramkowej chwilę przed strzałem pomyślałem "dlaczego oni wszyscy przed nim uciekają, zamiast zaatakować?". Ale obrona robiła babole też wcześniej, tyle że bez konsekwencji.
A przy akcji bramkowej chwilę przed strzałem pomyślałem "dlaczego oni wszyscy przed nim uciekają, zamiast zaatakować?". Ale obrona robiła babole też wcześniej, tyle że bez konsekwencji.
17Masakra poprostu. Albo są tak zajechani psychicznie albo to faktycznie szrot jakis
18Ja bym powiedział, że to szrot zajechany psychicznie.smilee pisze: środa, 18 września 2019, 19:06 Masakra poprostu. Albo są tak zajechani psychicznie albo to faktycznie szrot jakis
19Dobrze widzę, ze gosciu który był zakrwawiony w 1 połowie ma koszulkę poklejoną jakąś taśmą tam gdzie była krew?
Odra jest najważniejsza !
20Brawo Rybicki, dzisiaj nie mamy skrzydeł a gość robi po naszej lewej stronie co chce.
21Tak, też to zauważyłem. Najpewniej nie mają drugiej koszulki dla niego.zielu pisze: środa, 18 września 2019, 19:09 Dobrze widzę, ze gosciu który był zakrwawiony w 1 połowie ma koszulkę poklejoną jakąś taśmą tam gdzie była krew?
25Jedyny ratunek, to przenieść wszystkie mecze jesienne na wiosnę. Może coś by dało np. zatrudnienie trenera, ale nie wiem czy zarząd jest gotów na tak nieszablonowe działanie.