Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2019/2020. Runda jesienna. Spekulacje, transfery

609
Wypowiedział się też Maciek Michniewicz, który nie żyje w specjalnie dobrych kontaktach z Radkiem z Nowej Odry, co podkreślam tylko po to, żeby wskazać, że nie tylko jedni się uczepili biednego zarządu.
Ostatnimy czasy bardzo dużo dzieje się wokół Odry Opole. Brak wyników, brak atmosfery wokół klubu jak i pewnie w samym klubie doprowadza do flustracji większość kibiców.Do tego projekt Nowa Odra do którego uważam należy podejść z ostrożnością ale przynajmniej jest naszkicowany jakiś plan. Natomiast mam wrażenie że zarówno Odra Opole jak i Nowa Odra zaczyna dzielić srodowisko piłkarskie zamiast łączyć. Dla mnie Odra Opole to Odra Opole w ktorej się wychowywałem, rozwijalem poznawałem ludzi, ktorzy za Odre oddaliby wszystko. Ludzi do ktorych po dzień dzisiejszy mam się ogromny szacunek i wspominam ich jako tych którzy odcisnęli piętno na tym kim teraz jestem i czym się teraz zajmuje. Niestety takich ludzi i wzorców w Odrze już nie ma. Pytanie, dlaczego?? Ja wiem ale zostawie to dla siebie. Obecny zarząd zrobił dla klubu bradzo dużo. Trzeba to podkreślać i doceniać. Niestety na obecną chwilę baterie się wyczerpały lub poprostu jest brak pomysłu (PLANU DLUGOTERMINOWEGO) Klub od strony finansowej jest poukładany natomiast od strony organizacyjnej kuleje i to solidnie. Nie gralem w wielu klubach i w wielkich klubach ale organizacyjnie kluby te 15 lat temu przewyższaly poziom organizacyjny dzisiejszej Odry.

Opolska młodzież, która jest bezpośrednim zapleczem Ì drużyny jak i rezerwy których poprostu nie ma....temat rzeka........chyba na osobny wpis⚽️
Odra Opole ma łączyć wszystkich którzy mają ją w sercu i chcą dla niej jak najlepiej nie ważne czy jest się X czy Y czy należę do parti G czy C. Jakie to ma znaczenie....❗🔵🔴
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

614
Błyskawicznie zareagowali pracownicy... Miedzi Legnica. Spadkowicz z ekstraklasy też wydał oświadczenie, w którym obiecano, że w przypadku braku zwycięstwa w meczu ze Stalą Mielec i braku zdobycia czterech punktów w spotkaniach z Wigrami Suwałki i Podbeskidziem Bielsko-Biała, klub będzie sprzedawał koszulki w promocyjnej cenie.

615
Zastanawia mnie fakt co tak naprawdę się dzieje w Klubie. Nietrudno niezauważyć, że sytuacja w Odrze poszła medialnie „w Polskę”. Bohaterami są zarówno osoby Prezesa, Trenera, pracowników Klubu ale i Kibice czy P. Radosław. Zastanawia mnie komu to jest potrzebne? Jeśli nie ma chemii, jeśli widać konflikt (bez względu między kim) trzeba go rozwiązać a nie sztucznie pompować. Odra jest Marką, stoją za nią przede wszystkim oddani Kibice. Trener dziś jest, jutro nie ma. Piłkarze? Tym bardziej. Prezes? Mało prawdopodobne że na wieczność. A kibice? To właśnie oni (pan Marian, pan Jurek, Marcin, Sylwia, Grzesiek czy Mariolka) będą z klubem na dobre i na złe. Przyjdą i jeszcze zapłacą za oglądanie (choćby w deszczu , w IV lidze ... sam tak robiłem).
Zatem na litość boską - posłuchajcie ludzi (Kibiców, fanów) i podejmijcie jasne i klarowne decyzje!!!!! Bez wstydu na cały kraj. Trzeba zwolnić trenera - zwolnijcie! Ma zostać? - niech zostaje ale niech gra zmieni się o 180 stopni! Szanujcie tylko tych, którzy jeszcze przez wiele lat będą stanowić o sile Odry!
ODRA OPOLE 1945

617
No i mamy efekty wzrostu rozpoznawalności marki. Dzięki wzmiankom w światowych mediach, Polsat będzie transmitował mecz wyjazdowy z Wartą Poznań.

Możemy wejść na zupełnie niedostępne teraz rynki, wyprodukować nowe gadżety. Np. talerzyki dla dzieci z napisem "W przypadku braku zjedzenia obiadku oraz niezjedzenia 4 ziemniaczków przez kolejne dwa obiadki...". Tyle czasu klub działał bez marketingu, a okazało się że mamy w tej dziedzinie perełkę w klubie, tylko na niewłaściwym stanowisku.

619
zebro pisze: piątek, 23 sierpnia 2019, 12:46 No i mamy efekty wzrostu rozpoznawalności marki. Dzięki wzmiankom w światowych mediach, Polsat będzie transmitował mecz wyjazdowy z Wartą Poznań.

Możemy wejść na zupełnie niedostępne teraz rynki, wyprodukować nowe gadżety. Np. talerzyki dla dzieci z napisem "W przypadku braku zjedzenia obiadku oraz niezjedzenia 4 ziemniaczków przez kolejne dwa obiadki...". Tyle czasu klub działał bez marketingu, a okazało się że mamy w tej dziedzinie perełkę w klubie, tylko na niewłaściwym stanowisku.
Masz rację, gdyby nie ta cała dramatyczna szopka w życiu by nas w meczu z Wartą Polsat nie pokazał, po tym co zobaczył w Opolu ostatnim razem... W Lidze Minus Kowalczyk ostatnio się nawet wypowiedział o tym meczu i na łamach 10k ludzi na żywo. Poszło w eter co to był za Paździeż.