Re: #1 Miedź Legnica - Odra Opole (27.07, godz.18:00)
26Relacja.. Kto dostal kartkę i kto wszedł na zmiane... Bareja
O ile Pani Kamila nie ma klona, to raczej kulisów z nią zmontować nie będzie można, gdyż jej najzwyczajniej w świecie na meczu nie było. :)LooZ^ pisze: sobota, 27 lipca 2019, 21:18 Nie ma nagrania z konferencji, ale mam nadzieję, że to tylko dlatego, że kulisy z Panią Kamilą już się montują. Na razie Pani Kamila pojawiła się w jednym materiale, 11 dni temu. Mam nadzieję, że to tylko słabe dobrego początki.
Skrót,kulisy i konferencja dla obecnych ludzi to chyba za duże wyzwanie cieszmy się że w ogóle podali grafikę ze składem i wynik końcowy.
Ale co ma jedno do drugiego.Magpies pisze: poniedziałek, 29 lipca 2019, 13:02 Widzę, że tu większość ma problem, a jaki skład, a gdzie transmisja, a może jakiś skrót, wy ruszcie dupy na wyjazd, a nie tylko klikanie przed kompem!!!
Nie zapominaj że ludzie pracują w wekend! W Legnicy byłem na następny mecz muszę wziąść urlop. A będąc na wyjeździe, byłeś na konferencji prasowej?Magpies pisze: poniedziałek, 29 lipca 2019, 13:02 Widzę, że tu większość ma problem, a jaki skład, a gdzie transmisja, a może jakiś skrót, wy ruszcie dupy na wyjazd, a nie tylko klikanie przed kompem!!!