Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2018/19. Runda wiosenna. Spekulacje, transfery
426Bo przełożenie to formalność, oba kluby chcą przełożyć.
Sektor H jest niedostępny. Dlatego mniej miejsc widać na bilety.odraopole.plRuryn pisze: poniedziałek, 25 marca 2019, 22:23 Zauważyliście,że na ostatni mecz z ŁKSem wykupiono już około 500 biletów mimo,że do meczu mamy niemal dwa miesiące? Bardzo możliwe,że to sami kibice ŁKSu wykupili owe bilety, jako ,że drużyna jest na najlepszej drodze do awansu razem z Rakowem.
O czym ty mówisz, pragniesz powrotu gościa który rozjebał naszą drużynę juniorów, oprócz tego swoją każdą swoją porażkę argumentował pechem i krzywą murawą? Odejście tego zakłamanego pajaca dało Oderce dużo. Znam opinię ludzi którzy z nim trenowali, że ma na prawdę dobry warsztat trenerski, jego treningi są merytoryczne piłkarsko i rozwijają Cie jako zawodnika, ale jako człowiek jest zakłamanym pajacem i tak toksyczny koleś choćby się zesrał to nie zrobi wyniku. A co do Rumaka, to także się zgadzam, nie jestem jego fanem. Po prostu UKŁADY, UKŁADZIKI.Tomek84 pisze: wtorek, 2 kwietnia 2019, 21:17 Ja bym się nie obraził jak by to była prawda, tylko żeby ktoś miał odwagę wywalić menadżera Rumaka.
Czyli że co? Odra ma dzisiaj przegrać? Bo chyba nie łapię.Tomek84 pisze: środa, 3 kwietnia 2019, 5:19 Mam nadzieję, że po dzisiaj nie będzie tematu Rumaka i jego dalszej przyszłości, ale to nadzieja tylko.