Re: Marketing i PR Klubu
652Na całym swiecie istnieje korepondencja listowa, internetowa, telefoniczna, itd
I nie rozumiem problemu dlaczego nie mozemy zadawac pytan dotyczacych klubu w tej formie, przykladowo na forum. Dlaczego forum nie jest podlaczone do oficjalnej ? Tak wygodniej ? Dlaczego przedstawiciel klubu nie moze zabrac udziela w dyskusji na forum lub w podobnej formie. Wyglada na to, ze niektorym wygodniej życ w XIX wieku i tak tez czasami wyglada zarzad Odry chowajac głowy w piasek czyli ignorujac pernamentnie głosy kibiców.
Czasami mam wrazenie, ze tam poprostu nie ma czasu, checI I ludzi nawet na podstawowe rzeczy. Dlatego trudno tu byc nawet niepoprawnym optymista.
Setki programow na YouTube, na żywo, mozna przeciez o tym podyskutowac nawet bez osobistych spotkan. Lub taka forme uzyc jako dodatek.
I nie rozumiem problemu dlaczego nie mozemy zadawac pytan dotyczacych klubu w tej formie, przykladowo na forum. Dlaczego forum nie jest podlaczone do oficjalnej ? Tak wygodniej ? Dlaczego przedstawiciel klubu nie moze zabrac udziela w dyskusji na forum lub w podobnej formie. Wyglada na to, ze niektorym wygodniej życ w XIX wieku i tak tez czasami wyglada zarzad Odry chowajac głowy w piasek czyli ignorujac pernamentnie głosy kibiców.
Czasami mam wrazenie, ze tam poprostu nie ma czasu, checI I ludzi nawet na podstawowe rzeczy. Dlatego trudno tu byc nawet niepoprawnym optymista.
Setki programow na YouTube, na żywo, mozna przeciez o tym podyskutowac nawet bez osobistych spotkan. Lub taka forme uzyc jako dodatek.
654https://twitter.com/ZaglebieLubin/statu ... 7981453312
Nie pionierski pomysł (za to pierwszy w Polsce), ale i tak szczęka na podłodze. Robi kolosalne wrażenie.
Nie pionierski pomysł (za to pierwszy w Polsce), ale i tak szczęka na podłodze. Robi kolosalne wrażenie.
655Jesteśmy świadkami kolejnego rozwoju w naszym klubie.
W dawnych czasach prezentacja w Karolince, potem prezentacja w Kubaturze. Mieliśmy kilka prezentacji w Solarisie. Teraz przyszedł czas na Studenckie Centrum Kultury.
Aż strach pytać co dalej...
Może klubowa świetlica czy namiot konferencyjny na murawie? Jak szaleć to szaleć...
W dawnych czasach prezentacja w Karolince, potem prezentacja w Kubaturze. Mieliśmy kilka prezentacji w Solarisie. Teraz przyszedł czas na Studenckie Centrum Kultury.
Aż strach pytać co dalej...
Może klubowa świetlica czy namiot konferencyjny na murawie? Jak szaleć to szaleć...
659Byli ci to zawsze, pytali o to co zawsze, usłyszeli to co zawsze.
Ja od 5 lat to słyszę więc nawet się nie wybierałem ;)
Ja od 5 lat to słyszę więc nawet się nie wybierałem ;)
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
660Zarty zartami, ale z tą walentynkową grafiką na klubowym fb chyba ich poniosło kurwa mać.
Odra jest najważniejsza !
661https://twitter.com/ODRAOPOLEpl/status/ ... 3526440960
Półfinalistka #MamTalent zaśpiewa przy Oleskiej! Około 40-30 minut przed meczem (warto przyjść wcześniej!), a następnie w przerwie wtorkowego (18.00) meczu z
@Jagiellonia1920 na murawie stadionu #OdraOpole wystąpi Ewa Jurkowska!
Czyli o 17.20 we wtorek, przy ~5/7 stopniach zaśpiewa dla wszystkich 3 osób na trybunach jakiś nołnejm? Kto za to płaci? Jakim cudem? Kto to zaakceptował?
Ta dziewczyna ma 1115 followersów na instagramie. To 3 razy więcej niż pies mojej asystentki i niewiele więcej niż moja znajoma która wrzuca tam fotki jak pije piwo.
Mam nadzieję, że to po prostu przypadek, że jest z Krakowa?
Półfinalistka #MamTalent zaśpiewa przy Oleskiej! Około 40-30 minut przed meczem (warto przyjść wcześniej!), a następnie w przerwie wtorkowego (18.00) meczu z
@Jagiellonia1920 na murawie stadionu #OdraOpole wystąpi Ewa Jurkowska!
Czyli o 17.20 we wtorek, przy ~5/7 stopniach zaśpiewa dla wszystkich 3 osób na trybunach jakiś nołnejm? Kto za to płaci? Jakim cudem? Kto to zaakceptował?
Ta dziewczyna ma 1115 followersów na instagramie. To 3 razy więcej niż pies mojej asystentki i niewiele więcej niż moja znajoma która wrzuca tam fotki jak pije piwo.
Mam nadzieję, że to po prostu przypadek, że jest z Krakowa?
662Już nie przesadzajmy, nie każdy kto wykonuję dobrą robotę jest znany, jej wokalu nie słyszałem więc nie oceniam. Dziewczyna ma dopiero 14 lat więc też nie wzięła nie wiadomo jakiej kwoty, a zawsze jest to jakieś urozmaicenie no i nie zapomnijmy po co to wszystko jest, po to aby ludzie przyszli na mecz szybciej nawet jeśli specjalnie dla niej wcześniej wejdzie 100-200 osób to już będzie że tak to ujmę "kołowrotkowy" sukces bo jeśli ma być full stadion, a taki przewiduję to każda osoba która przyjdzie szybciej jest po prostu przyśpieszeniem wchodzenia na stadion.
663Dokładnie, mimo kurwicy na zarząd nie oceniajmy każdego ruchu klubu negatywnie. Wg mnie też jest to w jakimś stopniu atrakcja i nawet jeśli przyciągnie te 100 osób to jest to coś pozytywnegoPolak'o pisze: sobota, 9 marca 2019, 14:58 Już nie przesadzajmy, nie każdy kto wykonuję dobrą robotę jest znany, jej wokalu nie słyszałem więc nie oceniam. Dziewczyna ma dopiero 14 lat więc też nie wzięła nie wiadomo jakiej kwoty, a zawsze jest to jakieś urozmaicenie no i nie zapomnijmy po co to wszystko jest, po to aby ludzie przyszli na mecz szybciej nawet jeśli specjalnie dla niej wcześniej wejdzie 100-200 osób to już będzie że tak to ujmę "kołowrotkowy" sukces bo jeśli ma być full stadion, a taki przewiduję to każda osoba która przyjdzie szybciej jest po prostu przyśpieszeniem wchodzenia na stadion.
665Pamietam ze byl jakis wystep w przerwie meczu, nie jestm pewien ale chyba to bylo w trakcie towarzyskiego meczu z Lechem Poznan, na ktory przyszlo kolo 4k ludzismilee pisze: sobota, 9 marca 2019, 15:26 A pamietacie wystep grupy BOYS (czy tam BOJZ) na Oleskiej?
Mozliwe ze mowimy o tym samym
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
666Nie pamietam przeciwnika, czast chyba z okolic prezesa Niedzieli. Scena za bramką pid zegarem, tam gdzie wcześniej/później (nie pamietam) klatka stała.
667Scena dokladnie w tym miejscu o ktorym wspomniales, wydawalo mi sie jednak ze bylo to podczas tego spotkania z Lechem ale sprawdzilem wtedy Odra byla po fuzji z Namyslowem (1999 rok) a scena tez wydaje mi sie ze byla za Niedzieli i sklanialbym sie w takim przypadku do meczu w PP z owczesnym liderem ekstraklasy - Pogonia Szczecin (ale dalej nie jestem pewny)
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
668No to mam nadzieję, że się mylę i faktycznie jakaś grupa osób wybierze się na koncert we wtorek przy ok 6 stopniach.
Co do koncertu - też mi się wydaje, że mowa o PP z Pogonią.
Co do koncertu - też mi się wydaje, że mowa o PP z Pogonią.
669Nie, z Pogonia raczej napewno nie. Moze PP ale raczej nie ten z Pogonia na ktorym podawano nawet 9K widzow (ale te 7,5 napewno bylo).
670A to akurat bardzo fajny pomysł.
Przyjdź wcześniej i oszczędzaj! Od 2 godzin do 30 minut przed wtorkowym (18.00) meczem z @Jagiellonia1920 wybrane gadżety w Sklepie Kibica kupisz w promocyjnej cenie! 💰🔵🔴

Przyjdź wcześniej i oszczędzaj! Od 2 godzin do 30 minut przed wtorkowym (18.00) meczem z @Jagiellonia1920 wybrane gadżety w Sklepie Kibica kupisz w promocyjnej cenie! 💰🔵🔴

671Bardzo mi się podoba marketing na ten mecz nie można złego słowa powiedzieć.
Ostatnio zmieniony niedziela, 10 marca 2019, 10:33 przez Polak'o, łącznie zmieniany 2 razy.
672https://twitter.com/ODRAOPOLEpl/status/ ... 5742026753
Już się bałem, że kartoniady nie będzie.
Ktoś ma jakieś info odnośnie sprzedaży biletów? Będzie pełny stadion?
Już się bałem, że kartoniady nie będzie.
Ktoś ma jakieś info odnośnie sprzedaży biletów? Będzie pełny stadion?
674Koncerty, fajerwerki i atrakcje w przerwie były za Niedzieli. Klatka za bramką od strony basenu stała w sezonie 2001/2002 (spadliśmy wtedy) i po czasach tej klatki już nigdy nie było na Odrze tak "na bogato";)smilee pisze: sobota, 9 marca 2019, 17:12 Nie pamietam przeciwnika, czast chyba z okolic prezesa Niedzieli. Scena za bramką pid zegarem, tam gdzie wcześniej/później (nie pamietam) klatka stała.
675Dlaczego LooZ się ostatnio zrobił taki tetryczny. A niech dziewczątko wystąpi. Chętnie posłucham. Może to przyszła gwiazda estrady ? Niektórzy pewnie woleliby występ Aldony Relax , ale to w półfinale dopiero.