To ten Artur Krysiak czy Szromnik?
Bo to było kuriozalne zachowanie bramkarza... 2-1 :)
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2018/19. Runda wiosenna. Spekulacje, transfery
127Kto strzelił dla Odry ?
130Ktoś wie kto oprócz bramkarza i Mateusza Gancarczyka był zawodnikiem testowanym w dzisiejszym sparingu?
131Pierwsza stracona bramka to tragiczne zachowanie stoperów. Druga to tragiczne zachowanie bramkarza.
132Wiadomo czemu Skrzypczak nie gral?
Odra jest najważniejsza !
133Testowani od tygodnia Spratek i Gajda.mario11983 pisze: piątek, 18 stycznia 2019, 14:08 Ktoś wie kto oprócz bramkarza i Mateusza Gancarczyka był zawodnikiem testowanym w dzisiejszym sparingu?
134Dlaczego nie zagrał Czyżycki?
135Odra Opole (I połowa): Krysiak - Winiarczyk, Szota, Baranowski, Janasik, Trojak, Niziołek, Błanik, Gancarczyk, Moder, Janus.
II połowa: Krysiak - Brusiło, Żemło, Bodzioch, Dudu Paraiba, Gajda, Spratek, Bonecki, Mikinic, Rybicki - Ivan Martin.
Ze strony Śląska.
Gdyby tylko ktoś z klubu powiedział im, żeby nie podawali nazwisk. Wystarczyło tylko podejść do kogoś na loży prasowej... hehe, dobra, dobra, żarty mnie ponoszą.
II połowa: Krysiak - Brusiło, Żemło, Bodzioch, Dudu Paraiba, Gajda, Spratek, Bonecki, Mikinic, Rybicki - Ivan Martin.
Ze strony Śląska.
Gdyby tylko ktoś z klubu powiedział im, żeby nie podawali nazwisk. Wystarczyło tylko podejść do kogoś na loży prasowej... hehe, dobra, dobra, żarty mnie ponoszą.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
136Na fb i twitterze nie ma nawet wyniku meczu to czego Ty wymagasz? :D
Odra jest najważniejsza !
137Lekki uraz, nic groźnego
139Mnie najbardziej śmieszy jak pisze zawodnik testowany.Przecież profesjonalne kluby tak się nie zachowują a no tak my jesteśmy w organizacji klubu w lidze okręgowej.
140Przecież właściwie większość 1-ligowych drużyn tak robi.kornik pisze: piątek, 18 stycznia 2019, 19:09 Mnie najbardziej śmieszy jak pisze zawodnik testowany.Przecież profesjonalne kluby tak się nie zachowują a no tak my jesteśmy w organizacji klubu w lidze okręgowej.
141Już się bałem, że podobnie jak Habusta już spakowany :)
142Jeżeli mamy wygrywać w lidze nie możemy robić takich fatalnych błędów w obronie. W ataku widać że jest dobrze przydałby się prawdziwy napastnik i walczmy o marzenia. HEJ OKS
144znudziły mu się wypłaty na czas ? :D
145Nie wiem skąd info, że w Katowicach nie płaca na czas? Płacą, i to na poziomie dołu ESy.
Szkoda, że odchodzi, szkoda, że do ligowego rywala, ale po tym co pokazał Trojak w sparingu ze Śląskiem wierzę, że będzie godnym następcą (choć przyznaję, że pamiętam go głównie z Chorzowa, gdzie był drewnem - no ale ponoć się mocno wyrobił i tam grał na ŚO).
Szkoda, że odchodzi, szkoda, że do ligowego rywala, ale po tym co pokazał Trojak w sparingu ze Śląskiem wierzę, że będzie godnym następcą (choć przyznaję, że pamiętam go głównie z Chorzowa, gdzie był drewnem - no ale ponoć się mocno wyrobił i tam grał na ŚO).
146Płacą, płacą. Do tego plotki głoszą, że puściły im w tym zakresie wszelkie hamulce.
147skoro puściły hamulce w takim razie nie długo przestaną :D
148Testowany w Odrze Kamil Spratek jedzie na obóz z Rybnikiem.
149Oj, szkoda by było gdyby Habusta odszedł do Katowic. Gdyby to było dla jakiegoś awansu sportowego, to w sumie nie ma się co dziwi, ale tutaj o takim nie ma mowy. Solidnie musieli kasą sypnąć, bo myślę że dla drobnej podwyżki nie odchodziłby.
150icemaneq - nie żartuj, z samych Katowic dostali właśnie na wszystkie sekcje 25mln. Na piłkę idzie jakieś 7-8mln + administracja liczona osobno (też koło 1mln) + kasa z ligi (~1mln) i prywatnych sponsorów (~1mln?). Przypomnę, my "z miasta" dostajemy 1,5 + 1,2mln ECO.
zebro - wieść niesie, że *2.
zebro - wieść niesie, że *2.