Re: #17 - ŁKS Łódź - Odra Opole (sb. 3.11 g. 14)

33
Łatwo nie będzie- 3 wyjazdy i Raków u siebie.
Linie obrony zestawial nam dzisiaj chyba trener ŁKS. Tak to wyglądało przed meczem i niestety sprawdziło się. W zimie trzeba zająć się przede wszystkim obrona, bo faktycznie tych bramek tracimy dużo, a dodatkowo jest tam sytuacja dokładnie odwrotna względem pomocy. W pomocy wypadniecie zawodnika ze składu tak naprawdę nie robi nam różnicy. W obronie brak takiego Baranowskiego pachnie od razu katastrofa.

40
Nie chcialo Im sie grać ?
A po co, przeciez my gramy o nic. No chyba ,ze po kilku wyjazdowych meczach rozpoczniemy gre o utrzymanie, bo szybko moze zrobic sie goraco. Natomiast mozemy byc umiarkowanymi optymistami w PP, tam stawka jest wysoka. Choc I tutaj nie zaszkodzi nuta wstrzemiezliwosci, bo kto wie z kim zagramy i w jakim skladzie Odra wybiegnie na boisko
Ostatnio zmieniony sobota, 3 listopada 2018, 16:47 przez snajper, łącznie zmieniany 1 raz.

43
kornik pisze: sobota, 3 listopada 2018, 18:03 Puszcza na 3 miejscu ma 4 punkty przewagi nad nami.Dla mnie jest to upokorzenie że drużyna z małym budżetem jest wyżej od nas.Tak trochę zmieniając temat to jestem ciekaw czy w zimie odejdzie Wodecki ?
Ma kontrakt do czerwca 2020, a nie wydaje mi się, żeby ktoś go wykupił.
Ciekawe, czy jest aż tak słaby, że przy tak grającym Janusie, grającym w kratkę Rybickim nie jest w stanie załapać się na dłużej chociażby do kadry meczowej. Ja mam wątpliwości.

45
Zenujace spotkanie w wykonaniu Odry, na stadionie ciemno jak w dupie i nie widac zeby na stadione trwaly jakiekolwiek prace by ten stan rzeczy zmienic, wysmienity mecz LKS - z wysokosci trybuny wygladalo jakby kazde zalozenie taktyczne bylo wypelniane w 100%
I na pewno mieli lepsze obuwie bo nie slizgali sie po murawie tak jak nasi zawodnicy
Wynik boli a zobaczyc taki wpierdol na wlasne oczy boli podwojnie
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być