Re: 1/16 PP

65
W sumie zabawne. Klub na 2 meczach w PP zarobił już 60.000pln (albo 90.000pln) ponad planowany budżet. To niestety nadal za mało żeby wysłać chociaż jednego pracownika klubu na mecz wyjazdowy.

Nie, w sumie to nie jest zabawne. Wcale.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

Re: Puchar Polski - 2018/2019

67
Warto zauważyć, że od 10 lat nie zaszliśmy tak daleko ;)

Na dziś mamy - Górnik Zabrze, Odra Opole, Wisła Sandomierz, Bruk-Bet Nieciecza, Wisła Płock, Rozwój Katowice, Miedź Legnica, Jagiellonia Białystok, Arka Gdynia, Śląsk Wrocław, Raków Częstochowa, Chrobry Głogów, Legia Warszawa
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

71
Dla mnie najgorsze możliwe losowanie to Raków, Miedź, Wisła Płock lub inne drużyny I-ligowe na wyjeździe. Nie cieszyłbym się specjalnie np. z Jagiellonii.

Dobre losowania to Legia, Śląsk, Lechia, wyjazd do Rozwoju, słaby I-ligowiec u nas. Albo rywal relatywnie łatwy do przejścia albo dobry marketingowo i kibicowsko.

75
zestan pisze: czwartek, 1 listopada 2018, 18:06 Lepiej klasową drużynę z wyższego szczebla bo i tak na 1/8 Odra zakończy puchar. Mając szabelki zamiast armat to i tak wysoko zajechaliśmy.
A ja jestem małym optymista, no chyba, ze trafimy na wyjatkowo silny zespol jak Jaga, Rakow czy Legia. Inne sa w naszym zasiegu, ale tylko grajac w Opolu