Re: 1/16 PP
#5Ja jebie ale syf
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
#6Mamy dosyć równą kadrę, nawet jeżeli w pucharze nie zagra pierwsza 11 z ligi, powinno być dobrze. To jest średniak III ligi.
Najbardziej bałem się o wyjazd do innego I-ligowca, to by była najgorsza opcja.
#7Mamy dosyć równą kadrę, nawet jeżeli w pucharze nie zagra pierwsza 11 z ligi, powinno być dobrze. To jest średniak III ligi.
#8Świt to też był średniak III ligi
Nie, nie chcemy was tu!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
#11I w tym cała nadzieja, choć całkiem spokojnie to do tego meczu nie podchodzę.
Nie, nie chcemy was tu!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
#12Z takim nastawieniem to powinniśmy się bać LZS Turawa, a my przecież wygrywamy z Chrobrym 3:0 z BBT 4:1 i z Chorzowem 5:1. Ja jestem spokojny.
#13Prawda jest taka, ze dla nas to kolejny z meczy a oni nie maja nic do stracenia. To w cale nie bedzie latwa przeprawa, tym bardziej ze od dluzszego czasu PP to dla nas zaden turniej.
Z drugiej strony PZPN ladnie placi za przejscie do kazdej z kolejnych rund i tu chlopakom powinno zalezec na wygranej (o ile dobrze pamietam, za samo dojscie do finalu powinna uzbierac sie sumka w granicach miliona plus kolejne trzy za wygranie tej edycji)
Z drugiej strony PZPN ladnie placi za przejscie do kazdej z kolejnych rund i tu chlopakom powinno zalezec na wygranej (o ile dobrze pamietam, za samo dojscie do finalu powinna uzbierac sie sumka w granicach miliona plus kolejne trzy za wygranie tej edycji)
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
#14Wymiar nagród ustalił Zarząd PZPN na posiedzeniu 23 maja 2018[3].
Osiągnięta runda Kwota
1/32 finału zwycięzcy pucharów regionalnych: 30 000 PLN
pozostałe drużyny: 10 000 PLN
1/16 finału 30 000 PLN
1/8 finału 60 000 PLN
Ćwierćfinał 125 000 PLN
Półfinał 250 000 PLN
Finał 500 000 PLN
Zwycięstwo 3 000 000 PLN
Kwoty raczej się nie sumują
Osiągnięta runda Kwota
1/32 finału zwycięzcy pucharów regionalnych: 30 000 PLN
pozostałe drużyny: 10 000 PLN
1/16 finału 30 000 PLN
1/8 finału 60 000 PLN
Ćwierćfinał 125 000 PLN
Półfinał 250 000 PLN
Finał 500 000 PLN
Zwycięstwo 3 000 000 PLN
Kwoty raczej się nie sumują
Nie, nie chcemy was tu!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
#15Zagłębie tez z Huraganem miało mieć spacerek a im dupska przetrzepali gdzieś tam na wsi. Dla mnie złe losowanie bo jak przegra to będzie wstyd i depresja a Odra gra niestety bardzo nierówno.
#16Trenerem Polonii Środa Wielkopolska jest Wojciech Kapuściński. Parę lat temu prowadząc Błękitnych Stargard Szczeciński odpadł dopiero w półfinale z Lechem Poznań.
#17W sumie to teraz proste.
Wygrywamy z Polonią, potem trafiamy na Rozwój Katowice, potem Chrobry. W półfinale Cracovia i finał z Legią na Narodowym.
Prosta sprawa.
;)
Wygrywamy z Polonią, potem trafiamy na Rozwój Katowice, potem Chrobry. W półfinale Cracovia i finał z Legią na Narodowym.
Prosta sprawa.
;)
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#21Sędzia meczu: KS POLONIA Środa Wlkp. -OKS ODRA OPOLE 2018-10-31 13:00
głowny -Damian Sylwestrzak - Wrocław
pomocniczy-Jakub Zalewski Łukasz Sobiło Damian Nowak
bez VAR-u
Mecz ze Środą w środę i oby ze środka to przeciwnik rozpoczynał więcej razy.
głowny -Damian Sylwestrzak - Wrocław
pomocniczy-Jakub Zalewski Łukasz Sobiło Damian Nowak
bez VAR-u
Mecz ze Środą w środę i oby ze środka to przeciwnik rozpoczynał więcej razy.
#22Nie ma co liczyć na spacerek. Czuję, że będzie albo bardzo ciężko, albo.. bardzo łatwo, bo się przeciwnik spali, albo otworzy za mocno.
Ciekawy wywiad - http://www.odraopole.pl/presja-jest-po- ... ko-mozemy/
Ciekawy wywiad - http://www.odraopole.pl/presja-jest-po- ... ko-mozemy/
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#23Piłkarze Odry zobaczą z bliska co to znaczy "gryźć trawę " i "oddychać rękawami" bo "walenie głową w mur " już znają.
Z obozu Polonii:
"Polonia Środa do tej pory dwukrotnie miała okazję mierzyć się z zespołami prowadzonymi przez Mariusza Rumaka. Oba te mecze to były spotkania towarzyskie. Pierwszy raz Polonia z zespołem trenera Rumaka zagrała w 2013 roku, kiedy to przyjechał on z Lechem Poznań do Środy Wlkp. na spotkanie towarzyskie. Tamten mecz zakończył się zwycięstwem Kolejorza 4:0. Drugi raz poloniści naprzeciwko zespołu prowadzonego przez trenera Rumaka stanęli 6 grudnia 2014 roku. Wtedy w Bydgoszczy (trener Rumak prowadził Zawiszę) Polonia uległa zespołowi Zawiszy 2:0.
Spotkanie pucharowe z Odrą będzie zatem trzecim pojedynkiem zespołu prowadzonego przez trenera Rumaka z naszą Polonią. Mamy nadzieję, że tym razem zwycięskim dla Polonii.
Polonia Środa w ostatnim sprawdzianie przed pojedynkiem z Odrą gładko pokonała na własnym boisku Wierzycę Pelplin 3:0 mimo iż nasz zespół prawie pół godziny musiał w tym meczu radzić sobie w dziesiątkę.
Do meczu pucharowego poloniści przystąpią w najsilniejszym składzie.
Żaden z naszych zawodników nie narzeka na poważniejsze urazy. Nikt też nie musi pauzować za nadmiar żółtych kartek. Daje to spory komfort w doborze podstawowej jedenastki naszemu sztabowi szkoleniowemu. Przed meczem z Odrą poloniści trenowali zarówno w poniedziałek jak i we wtorek. Wszystko po to by jak najlepiej przygotować się do tego ważnego pojedynku."
skrót meczu Polonia-Wierzyca
https://www.youtube.com/watch?v=US3osDiafoA
Z obozu Polonii:
"Polonia Środa do tej pory dwukrotnie miała okazję mierzyć się z zespołami prowadzonymi przez Mariusza Rumaka. Oba te mecze to były spotkania towarzyskie. Pierwszy raz Polonia z zespołem trenera Rumaka zagrała w 2013 roku, kiedy to przyjechał on z Lechem Poznań do Środy Wlkp. na spotkanie towarzyskie. Tamten mecz zakończył się zwycięstwem Kolejorza 4:0. Drugi raz poloniści naprzeciwko zespołu prowadzonego przez trenera Rumaka stanęli 6 grudnia 2014 roku. Wtedy w Bydgoszczy (trener Rumak prowadził Zawiszę) Polonia uległa zespołowi Zawiszy 2:0.
Spotkanie pucharowe z Odrą będzie zatem trzecim pojedynkiem zespołu prowadzonego przez trenera Rumaka z naszą Polonią. Mamy nadzieję, że tym razem zwycięskim dla Polonii.
Polonia Środa w ostatnim sprawdzianie przed pojedynkiem z Odrą gładko pokonała na własnym boisku Wierzycę Pelplin 3:0 mimo iż nasz zespół prawie pół godziny musiał w tym meczu radzić sobie w dziesiątkę.
Do meczu pucharowego poloniści przystąpią w najsilniejszym składzie.
Żaden z naszych zawodników nie narzeka na poważniejsze urazy. Nikt też nie musi pauzować za nadmiar żółtych kartek. Daje to spory komfort w doborze podstawowej jedenastki naszemu sztabowi szkoleniowemu. Przed meczem z Odrą poloniści trenowali zarówno w poniedziałek jak i we wtorek. Wszystko po to by jak najlepiej przygotować się do tego ważnego pojedynku."
skrót meczu Polonia-Wierzyca
https://www.youtube.com/watch?v=US3osDiafoA