Re: #5 - Odra Opole - GKS Jastrzębie (pt. 17.08, g.19)
26Dzisiejszy mecz przypomniał mi erę Smyły. :(
Nie zdziwię się jak Tarasiewicz zaraz straci posadę. To samo pewnie będzie z Paszulewiczem, jeśli Katowice nie zaczną wygrywać.LooZ^ pisze: piątek, 17 sierpnia 2018, 20:05 Swoją drogą, powiedzieć, że w tej lidze wyniki są niesamowite to niewiele powiedzieć...
O właśnie, zapomniałem o tym napisać. W pierwszej połowie był rzut wolny jakieś ~25 metrów od bramki, a do piłki podszedł standardowo - Janus i Rybicki. Nawet chyba Dudu mówił wtedy coś Moderowi, podejrzewam, żeby właśnie to on podszedł do piłki.LooZ^ pisze: piątek, 17 sierpnia 2018, 22:55 Nie kumam jednego. Do SFG na treningach non stop Moder/Czyżyk i wpadało aż miło, a dzisiaj w ogóle nie podchodzili.
Nie ma co na razie panikować - wahania formy będą, ale liczę na dużo lepsze następne 2 mecze.
Ty byłeś tylko na 10-15 min meczu gdzie poleciało trochę uprzejmości ?Jacelinho pisze: sobota, 18 sierpnia 2018, 8:45 To nie był doping , tak się bydło zachowuje wg mnie. Jeden obrażał drugiego. Doping to był na koniec gdy było 2;1
Hmm, z Tychami tracimy pierwsi bramkę- cały mecz bez jednego bluzgu. Z Wigrami taka sama sytuacja.Jaroslaw82 pisze: sobota, 18 sierpnia 2018, 10:45 Mam takie pytanie dotyczące dopingu. Do 20 minuty szacunek z obu stron, każdy dopinguje swoją drużynę w 20 minucie tracimy bramkę i zaczyna się j..ać Jastrzębie. Czy to będzie teraz normą gdy stracimy pierwsi bramkę? Nie wiem, ale wydaje mi się że z naszej strony poszły pierwsze bluzgi. Chciałbym żeby mi ktoś odpowiedział na to pytanie z sektoru A, bo nie za bardzo rozumiem przyczynę takiego zachowania.
ja tobie odpowiem.jestes idiota.bo normalny kibic Odry nie zadal by na forum takiego glupiego pytaniaJaroslaw82 pisze: sobota, 18 sierpnia 2018, 10:45 Mam takie pytanie dotyczące dopingu. Do 20 minuty szacunek z obu stron, każdy dopinguje swoją drużynę w 20 minucie tracimy bramkę i zaczyna się j..ać Jastrzębie. Czy to będzie teraz normą gdy stracimy pierwsi bramkę? Nie wiem, ale wydaje mi się że z naszej strony poszły pierwsze bluzgi. Chciałbym żeby mi ktoś odpowiedział na to pytanie z sektoru A, bo nie za bardzo rozumiem przyczynę takiego zachowania.
Gratuluje poziomu intelektualnego i wyszukanego słownictwa.goryl pisze: sobota, 18 sierpnia 2018, 19:46ja tobie odpowiem.jestes idiota.bo normalny kibic Odry nie zadal by na forum takiego glupiego pytaniaJaroslaw82 pisze: sobota, 18 sierpnia 2018, 10:45 Mam takie pytanie dotyczące dopingu. Do 20 minuty szacunek z obu stron, każdy dopinguje swoją drużynę w 20 minucie tracimy bramkę i zaczyna się j..ać Jastrzębie. Czy to będzie teraz normą gdy stracimy pierwsi bramkę? Nie wiem, ale wydaje mi się że z naszej strony poszły pierwsze bluzgi. Chciałbym żeby mi ktoś odpowiedział na to pytanie z sektoru A, bo nie za bardzo rozumiem przyczynę takiego zachowania.