Re: #3 - Odra Opole - Wigry Suwałki (pt. 3.08 g. 19)
51Tak trochę nie w temacie.Patrząc się na wyniki po pierwszych połowach innych meczów jestem zaskoczony tym co się dzieję w Grodzisku gdzie Warta wygrywa ze Stalą Mielec.
Całe szczęście to nie frekwencja w młynie na meczu z Wigrami czy Sandecją decydują o formie kibicowskiej. Ta w wielu kategoriach jest w najlepsza od lat. Dzisiaj na meczu Chrobry - Sandecja 500 osób. Takie realia, ale oczywiście będziemy nad tym pracować.Foker pisze: sobota, 4 sierpnia 2018, 11:22 Kibicowsko BARDZO tracimy i nie jesteśmy na ten moment nawet w srodku stawki.
a jak z ogólną frekwencją?LooZ^ pisze: sobota, 4 sierpnia 2018, 18:52Całe szczęście to nie frekwencja w młynie na meczu z Wigrami czy Sandecją decydują o formie kibicowskiej. Ta w wielu kategoriach jest w najlepsza od lat. Dzisiaj na meczu Chrobry - Sandecja 500 osób. Takie realia, ale oczywiście będziemy nad tym pracować.Foker pisze: sobota, 4 sierpnia 2018, 11:22 Kibicowsko BARDZO tracimy i nie jesteśmy na ten moment nawet w srodku stawki.
Co to za farmazon... Nie muszę być piekarzem, żeby ocenić czy chleb jest smaczny.vos45 pisze: niedziela, 5 sierpnia 2018, 9:16 Rozumiem, że foker i papryk na każdym meczu jesteście na A przynajmniej w jakiś minimalny sposób starcie się poprawić fatalną sytuację. Bo jak nie to wypierdalać...
Farmazonu to sobie szukaj na chacie, każdy z Nas dobrze wie, że na A jest chujowo, ale zamiast pierdolić o tym na forum staramy się coś zmienić albo będziemy próbować. Raz, że takie wpisy do tematu nic nie wnoszą, dwa adres jest na pewno zły więc się powtórzę, wypierdalać!!wijamurzyn pisze: niedziela, 5 sierpnia 2018, 14:07Co to za farmazon... Nie muszę być piekarzem, żeby ocenić czy chleb jest smaczny.vos45 pisze: niedziela, 5 sierpnia 2018, 9:16 Rozumiem, że foker i papryk na każdym meczu jesteście na A przynajmniej w jakiś minimalny sposób starcie się poprawić fatalną sytuację. Bo jak nie to wypierdalać...
Wypierdalać? Hehe.vos45 pisze: niedziela, 5 sierpnia 2018, 9:16 Rozumiem, że foker i papryk na każdym meczu jesteście na A przynajmniej w jakiś minimalny sposób starcie się poprawić fatalną sytuację. Bo jak nie to wypierdalać...
No takim pisaniem to naprawdę zachęcasz do przyjścia, super podejście...vos45 pisze: poniedziałek, 6 sierpnia 2018, 18:43 Tak dokładnie wypierdalać, w przeciwieństwie do Ciebie nie piszę nic nie wnoszących do tematu postów, tylko staram się coś robić, a jak masz jakieś wątpliwości to jak będziesz na meczu to zapraszam pod gniazdo chłopaki podeślą Cię do mnie i będę mógł pierdolić Ci głupoty na żywo. Pozdrawiam.
A to przepraszam jak Cię uraziłem, na Jastrzębie masz ode mnie pachnące zaproszenie na sektor "A". Nie rozumiem w ogóle tego, że ktoś musi kogoś zachęcać do wspierania drużyny, Kiedyś nie było faceboków, zapowiedzi itp. Każdy szedł i "darł ryja" przez 90 minut. Teraz to jednemu przeszkadza, że ktoś krzywo spojrzał, przeklnął albo był nie miły normalnie dramat.czubus pisze: poniedziałek, 6 sierpnia 2018, 19:11No takim pisaniem to naprawdę zachęcasz do przyjścia, super podejście...vos45 pisze: poniedziałek, 6 sierpnia 2018, 18:43 Tak dokładnie wypierdalać, w przeciwieństwie do Ciebie nie piszę nic nie wnoszących do tematu postów, tylko staram się coś robić, a jak masz jakieś wątpliwości to jak będziesz na meczu to zapraszam pod gniazdo chłopaki podeślą Cię do mnie i będę mógł pierdolić Ci głupoty na żywo. Pozdrawiam.
Zadzwoń jeszcze na policję.rob65 pisze: poniedziałek, 6 sierpnia 2018, 19:46 Zachęcałbym Administratora do reakcji na ataki trolla.
Tutaj to co drugi to troll. Na forum najwiecej do powiedzenia maja Ci którzy sa na Oleskiej na jednym meczu w roku. Jakies fuckery i tym podobni. Niestety tak bylo i w moim wypadku. Ale ja przynajmniej przyjezdzam dwa razy w roku pomimo tysiecy miles I w sezonie zaliczam okolo 6÷9 meczow, a na Oleskiej jestem juz od lat 70 tych o czym wielu kibiców z kilkuletnim strazem zapomnialo.Co nie ktorym jest trudno dojechac na mecz nawet z Jelowy czy Białej. Kurwa kibice. Ilu jest takich wiernych I oddanych ?rob65 pisze: poniedziałek, 6 sierpnia 2018, 19:46 Zachęcałbym Administratora do reakcji na ataki trolla.
To zrozum, że nie każdego to kręci. Ludzie przychodzą z dziećmi, rodzinami więc wolą spokojnie obejrzeć mecz z krytej. Niektórzy wolą tam iść bo lepiej się ogląda mecz. Ty wolisz iść na A i wspierać drużynę dopingiem i chwała CI za to ale każdy ma prawo obejrzeć mecz gdzie chce.vos45 pisze: poniedziałek, 6 sierpnia 2018, 20:32A to przepraszam jak Cię uraziłem, na Jastrzębie masz ode mnie pachnące zaproszenie na sektor "A". Nie rozumiem w ogóle tego, że ktoś musi kogoś zachęcać do wspierania drużyny, Kiedyś nie było faceboków, zapowiedzi itp. Każdy szedł i "darł ryja" przez 90 minut. Teraz to jednemu przeszkadza, że ktoś krzywo spojrzał, przeklnął albo był nie miły normalnie dramat.czubus pisze: poniedziałek, 6 sierpnia 2018, 19:11No takim pisaniem to naprawdę zachęcasz do przyjścia, super podejście...vos45 pisze: poniedziałek, 6 sierpnia 2018, 18:43 Tak dokładnie wypierdalać, w przeciwieństwie do Ciebie nie piszę nic nie wnoszących do tematu postów, tylko staram się coś robić, a jak masz jakieś wątpliwości to jak będziesz na meczu to zapraszam pod gniazdo chłopaki podeślą Cię do mnie i będę mógł pierdolić Ci głupoty na żywo. Pozdrawiam.