Re: #2 - Odra Opole - Sandecja Nowy Sącz (sb. 28.07 g.18)

51
Ma dostęp do serwera PZPNu, gdzie kluby są zobligowane wrzucić cały mecz w ciągu 24/48h (nie pamiętam i nie chce mi się sprawdzać). Znając procedury przyznania dostępu do tego nie wiem czy to roztropne chwalić się tym, ale to nie moja sprawa ;)

Za dwa tygodnie dla nas zacznie sie prawdziwa weryfikacja.Od 11 sierpnia az do 14 września będziemy grać z mocnymi przeciwnikami.
No bez przesady. Według różnych buków pokonaliśmy ~5/~6 i ~8 drużyne do awansu ;) Puszcza, Chrobry, a już w szczególności Jastrzębie, to kluby oceniane przez buków dużo gorzej od nas (my - 1:12, chrobry/puszcza - 1:50, gks jastrzebie - 1:125).
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

54
LooZ^ pisze: niedziela, 29 lipca 2018, 20:18 W Tychach - 0%
Gdziekolwiek indziej - 0%

Od przyszłego roku nie można już grać na obiekcie poza własnym miastem.

W Opolu? Jak ktoś wpakuje w Oleską ~3 albo 4mln to do zrobienia.
No tak słyszałem o tym przepisie. Pytanie czy w przypadku rozpoczęcia budowy stadionu PZPN poszłoby na jakieś ustępstwa bo nie wierze w pakowanie hajsu w Oleską.

57
LooZ^ pisze: niedziela, 29 lipca 2018, 19:35 Będzie. Polsat życzy sobie 72h od meczu.

2017/2018 - Odra liderem po 2. kolejce;
2018/2019 - Odra liderem po 2. kolejce;

Trzeba tylko jeszcze tę wiosnę dopracować ;)
Screeny se zrobiłem po 1,10 I 18 kolejce ;-)
Załączniki
Screenshot_20171119-212204.png Screenshot_20171119-212204.png Przejrzano 13669 razy 149.8 KiB
Screenshot_20170923-213403.png Screenshot_20170923-213403.png Przejrzano 13669 razy 202.78 KiB

61
Za mecz z Sandecją wychwalani są różni piłkarze, a dla mnie MODM jest Winiar. Pokażcie mi drugiego skrzydłowego obrońce, który ma taki ciąg do przodu. Pewny w defensywie i robiący dużą różnicę w ofensywie. Skrót na youtube jeszcze mnie w tym utwierdził. Większość akcji zaczynała się od niego.
Widać, że jest w gazie i świetnie się czuje. Bez kalkulacji, pewny swego. Szkoda, że nie strzelił bramki w pierwszej połowie po wejściu w pole karne, gdzie spokojnie przełożył sobie na prawą nogę zostawiając obrońce w blokach.

62
Jadą Chłopaki przyjemnie dla oka, jedynie ta skuteczność, na szczęście na razie bez konsekwencji punktowych.

Godzina rozpoczęcia meczu dramatyczna. Jest lato, mamy oświetlenia, Polsat nie prowadzi transmisji, a my jak w piekarniku o 18.
Z Wigrami podobnie. Ma to również wpływ na frekwencję. Zawodników też nie szanujemy, biegają jak na patelni, odbija się to na tempie i jakości regeneracji. Jeśli mamy na to wpływ, to należy brać to wszystko pod uwagę.

64
LooZ^ pisze: niedziela, 29 lipca 2018, 14:08 I dwa razy stworzył zagrożenie wahając się przy wyjściu do piłki. Raz piłkarz Sandecji dzięki temu był sam na sam i przestrzelił nad poprzeczką.
No w jednej sytuacji Szromnik mógł przeciąć podanie na 5 metrze, choć trzeba uczciwie przyznać, że nie była to łatwa sytuacja dla bramkarza. W tej akcji Winiar niefortunnie podał piłkę pod nogi przeciwnika ale na szczęście Baranowski zablokował uderzenie.
Jak Gabrych przestrzelił nad poprzeczką z około 11 metrów, to za łatwo w tej sytuacji ograny został Szota. Szromnik bez zarzutu.

Super się skrót ogląda :)

66
Tak mi się skojarzyło z oprawą "To co nas dzieli, to różnica skali..." ;)

Z Sandecji przyjechało do obsługi mediów 3-4 osoby. Sami nagrywali mecz na swoje potrzeby w dużo lepszej jakości i po prostu dużo lepszy kamerzysta niż nasza "specjalistyczna firma zewnętrzna". Do tego nagrywali to na minimum 2 kamery (a raczej na 3). Niestety, dużo lepszy skrót pod każdym względem niż nasz.

https://youtu.be/AnKR9yQ9rsU
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

73
Ciągle ten sam problem-ilu było. Jak nie można policzyć przez kręciołki, lub posadzić kogoś na krzesełku z ołówkiem i kartką to mam propozycję. Chodzą ludzie z JednejOdry z puszką po trybunach to niech eksperymentalnie policzą głowy. Nas pierwszym meczu rozdawali broszury to mogli dawać tylko po jednej i potem sprawdzić ile im zeszło. A tak naprawdę jakby nie liczyć na trybunach są puchy. Może Odra wylosuje Legię w PP to nareszcie zobaczymy pełny stadion :-)))