Re: #2 - Odra Opole - Sandecja Nowy Sącz (sb. 28.07 g.18)
26Tylko szkoda, że groźnej kontuzji kostki na treningu doznał Bodzioch i wypada z gry na kilka tygodni. Szota zbyt łatwo był ogrywany przez przeciwnika w pierwszej połowie.
Według flashscore posiadanie piłki to 58 do 42 na korzyść Odry.mudziol pisze: niedziela, 29 lipca 2018, 8:35 Z ciekawością przyjął bym informację o posiadaniu piłki.
Carduel pisze: niedziela, 29 lipca 2018, 12:34 Jestem świeżo po seansie, więc można wystawić oceny za wczorajszy mecz. Cieszy, że chłopaki grają w końcu w piłkę, a nie organizują sobie konkursu na najdalszy wykop. No i dużo biegają, nie zostawiają przestrzeni w żadnej strefie. Bardzo fajna współpraca Winiara z Rybką, który był, bezsprzecznie, najlepszy na boisku. Bardzo efektywne jest to "do przodu!" Rumaka, zawsze działa ;)
Szromnik 7 - Brusiło 6, Baranowski 6, Szota 4, Winiarczyk 7 - Habusta 7 - Janus 4, Czyżycki 7, Niziołek 7, Rybicki 8 - Moder 5; Mikinić 6
Średnia:
Czyżycki - 7 (2 mecze ocenione)
Habusta - 7 (2)
Rybicki - 6,5 (2)
Brusiło - 6 (1)
Mikinić - 6 (1)
Niziołek - 6 (2)
Winiarczyk - 6 (2)
Baranowski - 5,5 (2)
Szromnik - 5,5 (2)
Janus - 5 (2)
Moder - 5 (2)
Szota - 3,5 (2)
Bodzioch - 3 (1)
Widocznie mam inne spojrzenie. Z ciekawości gdzie można zobaczyć mecz?Carduel pisze: niedziela, 29 lipca 2018, 14:20 9-10 daje się za występy wybitne, a takich na razie w zespole nie było. Trochę wyżej, widać, stawiam poprzeczkę chłopakom. Rybicki dostał 8 za bardzo dobry mecz i bramkę, ale, moim zdaniem, nie zasłużył na nic więcej przez gorszą drugą połowę. Baranowski grał trochę lepiej niż poprawnie, nic więcej. W pierwszym meczu był lepszy od Bodziocha, przy którym nawet Kowalski wygląda dobrze, ale nie dał zespołowi nic ekstra. Wykonywał tylko swoją pracę, obowiązkową. Szromnik wczoraj uratował zespół raz, za drugim razem ratował własną dupę, gdzie złe ustawienie musiał rekompensować paradą, choć bardzo udaną. Wprowadzenie piłki miał znów bardzo fajne dlatego dostał 7, drugą najwyższą ocenę w zespole. Ale więcej niż Rybicki drużynie nie dał.
Oglądałem mecz dzisiaj rano, mogłem na spokojnie kilka razy obejrzeć wszystkie ciekawe akcje. Myślę, że mam lepszy pogląd na spotkanie niż ty ze stadionu, gdzie nie masz szans na powtórkę, sporo może ci umknąć i do wszystkiego dochodzą emocje, a także sugestie innych kibiców.
Oceny są subiektywne, dokładnie tak samo, jak twój post na ich temat. Możesz wystawić swoje noty, nic nie stoi na przeszkodzie.
Jak obejrzeć ten mecz ? skoro nie było transmisji w tv ? Jak mogłeś go obejrzeć ?Carduel pisze: niedziela, 29 lipca 2018, 12:34 Jestem świeżo po seansie, więc można wystawić oceny za wczorajszy mecz. Cieszy, że chłopaki grają w końcu w piłkę, a nie organizują sobie konkursu na najdalszy wykop. No i dużo biegają, nie zostawiają przestrzeni w żadnej strefie. Bardzo fajna współpraca Winiara z Rybką, który był, bezsprzecznie, najlepszy na boisku. Bardzo efektywne jest to "do przodu!" Rumaka, zawsze działa ;)
Szromnik 7 - Brusiło 6, Baranowski 6, Szota 4, Winiarczyk 7 - Habusta 7 - Janus 4, Czyżycki 7, Niziołek 7, Rybicki 8 - Moder 5; Mikinić 6
Średnia:
Habusta - 7 (2)
Rybicki - 6,5 (2)
Brusiło - 6 (1)
Mikinić - 6 (1)
Niziołek - 6 (2)
Winiarczyk - 6 (2)
Baranowski - 5,5 (2)
Szromnik - 5,5 (2)
Janus - 5 (2)
Moder - 5 (2)
Szota - 3,5 (2)
Bodzioch - 3 (1)
<face palm>Jacelinho pisze: niedziela, 29 lipca 2018, 19:55Jak obejrzeć ten mecz ? skoro nie było transmisji w tv ? Jak mogłeś go obejrzeć ?Carduel pisze: niedziela, 29 lipca 2018, 12:34 Jestem świeżo po seansie, więc można wystawić oceny za wczorajszy mecz. Cieszy, że chłopaki grają w końcu w piłkę, a nie organizują sobie konkursu na najdalszy wykop. No i dużo biegają, nie zostawiają przestrzeni w żadnej strefie. Bardzo fajna współpraca Winiara z Rybką, który był, bezsprzecznie, najlepszy na boisku. Bardzo efektywne jest to "do przodu!" Rumaka, zawsze działa ;)
Średnia:
Habusta - 7 (2)
Rybicki - 6,5 (2)
Brusiło - 6 (1)
Mikinić - 6 (1)
Niziołek - 6 (2)
Winiarczyk - 6 (2)
Baranowski - 5,5 (2)
Szromnik - 5,5 (2)
Janus - 5 (2)
Moder - 5 (2)