Re: #1 - Odra Opole - GKS Tychy (sobota, 21.07, g. 17:45)

51
Miałem wielkie obawy przed tym spotkaniem. Jak zobaczyłem pierwszą jedenastkę to już kompletnie zdębiałem. Praktycznie czterech zawodników z poprzedniego sezonu w podstawowym składzie. I co? Panie Rumak oby nas Pan co tydzień pozytywnie zaskakiwał :)
Może pierwsza połowa nie napawała optymizmem ale po strzelonym golu widać było że jesteśmy w stanie grać.
Gramy do przodu jak za Furlepy. W szoku jak gramy skrzydłami. I to obydwoma! Trzech młodzieżowców. Idealnie, że "Morales " strzelił na inaugurację w swoim pierwszym meczu. Oby dodało mu to pewności siebie. Widziałbym w nim najskuteczniejszego asa wchodzącego z ławki jak swego czasu Dawid Wolny.
6 wygrana Odry na inaugurację! Z historią nie ma co się kłócić!.
Brawo!

P.S. Bardzo mi się podobał Steblecki z pierwszej połowy.

Re: #1 - Odra Opole - GKS Tychy (sobota, 21.07, g. 17:45)

54
Mimo wszystko nie winilbym bramkarza z stratę bramki. Niby jak wychodzi to musi być pewny że dojdzie ale obrońcy przysneli więc gdyby nie wyszedł to pewnie też by był gol. Zaryzykowal, nie udało się. Ale ogólnie występ na plus no i faktycznie umiejętności nie związane stricte z bronieniem znaczaco lepsze niż Tobi. Szkoda go troche ale obawiam się że ma kolejny sezon na ławce, co oznacza że Jescze musi popracować żeby być numerem 1.