Re: NICE 1 LIGA - sezon 2018/19. Runda jesienna. Spekulacje, transfery

378
snajper pisze: sobota, 16 czerwca 2018, 17:43 Zawieszam swoja " dzialalnosc " na forum. Z małymi wyjatkami ( kilku chlopakow -dzieki za kilka lat uwag, podsumowan i ciekawy ch opinii ) nie ma tu z kim dyskutowac. Kilkunastu zarozumialych bucow ktorzy chca sie dowartosciowac na forum ODRY, a tak naprawde nie widza roznicy pomiedzy Jako a Adidas. Smutne. Hurra
Bawcie sie sami. Dla mnie tylko Odra.
Forum prawie jak u moich dzieci na fejsie.
Daj spokój Snajper.
Wszystkim zależy na tym aby Odra stała się klasowym zespołem, aby były sukcesy, pełny stadion, atmosfera.
Emocje ponoszą, to normalne.
Moja prośba, daj trenerowi spokojnie przygotować się do sezonu a ewentualne wątpliwości przedyskutujemy we wrześniu czy październiku.
Jak Looz pisze że będziemy zadowoleni z transferów to tak będzie. Tylkocierpliwosci.
Pozdro!
ODRA OPOLE 1945

379
Snajper wróć...... please :) w każdej grupie są sprzeczki ale każdy też ma prawo do wyrażania opinii. Jasne, nie można innych obrażać bo jesteśmy jedną Odrą. Czasem jednak jebnąć nie zaszkodzi ;). Fakt że trochę długo nas wszystkich trzymają bez wieści ale już niedługo będziemy wiedzieli kim zagramy w nowym sezonie. Zimna głową i lecimy wszyscy w jednym kierunku ... dla Odry. Pozdro

385
snajper pisze: sobota, 16 czerwca 2018, 17:43 Zawieszam swoja " dzialalnosc " na forum. Z małymi wyjatkami ( kilku chlopakow -dzieki za kilka lat uwag, podsumowan i ciekawy ch opinii ) nie ma tu z kim dyskutowac. Kilkunastu zarozumialych bucow ktorzy chca sie dowartosciowac na forum ODRY, a tak naprawde nie widza roznicy pomiedzy Jako a Adidas. Smutne. Hurra
Bawcie sie sami. Dla mnie tylko Odra.
Forum prawie jak u moich dzieci na fejsie.
Wiadomo ze każdy z nas na swoje zdanie i nie zawsze się tu ludzie ze sobą zgadzają ale bez przesady ;) nie ma co sie napinać o jakies forum, ludzie wyluzujcie troche

398
Tak jeszcze tylko dodam o Moderze, który jutro ma być oficjalnie wypożyczony (a o którym wcześniej pisałem jako o młodzieżowcu z Lecha), że pamiętam go z finałów CLJ bodaj sprzed 2 lat, jak był najlepszy z dość mocnego rocznika Lecha. Bardzo utalentowany defensywny pomocnik z przeglądem pola i niekonwencjonalnym podaniem do przodu. Dodatkowo Rumak stara się załatwić jeszcze jednego piłkarza stamtąd, podobny profil, zobaczymy czy się uda. W każdym razie, dodając innego młodzieżowego reprezentanta Polski, Szotę, ciekawe ruchy, z pozytywną ciekawością można czekać na dalsze wzmocnienia.