Re: NICE 1 LIGA - sezon 2018/19. Runda jesienna. Spekulacje, transfery

281
Wiadomo że "kąski" dopiero się pojawią, ale jakoś to trzeba Jescze poskładać w całość. Wierzę w Rumaka ale lekki niepokój jest - jak to powiedział Zibi - "jak przed pierwszą randka"

11 się uzbiera, ale musimy napisać do PZPN że do czasu powiększenia kadry prosimy o umazanie kar za kartki bo będzie musiał noszowy zagrać.
... Tylko co z urazami - tego nie przeskoczymy ;-)

287
a ja się tylko powtórzę:
Szyman pisze: środa, 16 maja 2018, 11:25 Spodziewam się kompromitującego początku w wykonaniu naszych kopaczy bo będą się uczyli futbolu na nowo, ta machina zapewne będzie rozpędzała się powoli i mam nadzieję, że ze skutkiem szybkiego rozwoju.
to, że będziemy dołować na początku, mam wkalkulowane od momentu kiedy Rumak przyszedł do Opola
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być

289
snajper pisze: czwartek, 14 czerwca 2018, 5:06 polowa czerwca nie mamy ani jednego nowego pilkarza, trzeba zakontraktowac, zakwaterowac, wytrenowac, nauczyc taktyki. kurna kiedy to niby maja zamiar zrobic. w takim tempie to po 10 kolejkach bedziemy zamykac tabele. tam nikt nie ma za grosz rozsadku ? o wyobrazni nie wspomne
A co ty myslisz, ze w miesiac sie ktos taktyki nauczy?
Odra jest najważniejsza !

290
zielu pisze: czwartek, 14 czerwca 2018, 8:06
snajper pisze: czwartek, 14 czerwca 2018, 5:06 polowa czerwca nie mamy ani jednego nowego pilkarza, trzeba zakontraktowac, zakwaterowac, wytrenowac, nauczyc taktyki. kurna kiedy to niby maja zamiar zrobic. w takim tempie to po 10 kolejkach bedziemy zamykac tabele. tam nikt nie ma za grosz rozsadku ? o wyobrazni nie wspomne
A co ty myslisz, ze w miesiac sie ktos taktyki nauczy?
Pewnie tak nie mysli ale dla mnie tez cos nie tak :P mialo byc jakiekolwiek info w poniedzialek a mamy czwartek ;< sie okaze ze nikt nie dojdzie

300
mudziol pisze: czwartek, 14 czerwca 2018, 11:01
LooZ^ pisze: czwartek, 14 czerwca 2018, 10:33 Przyszłość Kuchty to zdecydowanie Ekstraklasowa.
W takim razie kwestię bramki ogarniamy własnymi zasobami czy również bramkarz jest w celach zainteresowań?
Myślę, że nie ma sensu szukać kogoś akurat na pozycję bramkarza, jest Tobi, jest dwóch, podobno perspektywicznych, młodziaków, więc nie sądzę, że kogoś sprowadzimy.